Mado saygısız şube Müdürü!

10 Temmuz 2022

Bursa Parkur AVM Mado Şubesi saygısız şube müdürü çalıştırıyor. Oturduk sodamızı söyledik. Yarım saat bekledik, gelmedi. Sonra dedik unuttular herhalde. Bir daha söyledik, yarım saatten fazla geçti yine gelmedi. Her seferinde başka garsona söylüyoruz bu arada. Bir daha söyledik 1 saat gelmedi artık lütfen getirir misiniz diye. Gözümüzün içine baka baka başka siparişleri alıp yarım saat getirmediler yine. 2 saat sonra hesabı ödemeye kalktık. Şube müdürüne durumu aktarırken cevabı şu oldu. Hmm tabi tabi iyi günler ( umursamıyorum imalı). Bu tavrınız hiç hoş değil deyince dalga geçercesine güldü. Şikayet edeceğim haberiniz olsun dediğimizde peşimizden koşup yarım saat bağıra bağıra tartıştı. Mado'ya böyle profesyonel olmayan müdürler gerçekten yakışmıyor. Misafirimiz yanında çileden çıktık.

Mado Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 2 sa 44 dk
Mado Logo
18 Temmuz 2022 17:44

Değerli Müşterimiz; Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Şikayetiniz, yetkililer tarafından incelenip tarafınıza en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımla

Mado Garson Müdür Şef Davranışları Şikayetçi Olmamıza Rağmen Korumaları

2 gün önce

İstanbul AVM Mado şubesinde garsonun ve tüm çalışanların hatalarını anlamayıp üste çıkıp tartışma yarattığı kötü bir gün geçirttiler. Sipariş verdik. Sonra gözlemeyi iptal ettik, bekleyin sonra karar vereceğiz dedik, pizza sipariş verdik. Önümüze gözlemeyi getirdiler. Konuştuk, istemediğimizi belirt...

Mado Garson Şikayeti Ve Memnuniyetsizlik

1 hafta önce

Garsonların ilgisi sıfır hiçbir şekilde işlerini yapmıyorlar. Siparişi 10 saat sonra alıyorlar. Bunu yakıştırmadım Mado'ya, bir de cevap veriyorlar. Ben böyle bir şey görmedim. Hep böyleler vega Subayevleri şubesi.

Salacak Mado Müşteri Memnuniyetsizliği

23 Ağustos

Mado salacak şubesi çalışanları müşteriye çok ilgisiz. Sabah 10 gibi kahvaltı yapmak için ailemle birlikte salacak şubesine gittim. İçeride telefona gömülmüş yaşça küçük bir garson ben yanına gidene kadar bizi görmedi bile. İçeriye girdiğimiz ilk dakikadan itibaren neden geldiniz der gibi surat ifad...

Mado Hizmet Kalitesi Kötülüğü

19 Ağustos

Markantalya Mado şubesinde bugün yemek molamızda yemek siparişi vermiş olup 1 saat beklememizin ardından garsondan isterseniz iptal edebilirsiniz diye bir tepki aldık. Bu şekilde bir hizmet olamaz. Biz iptal etmek istemiyoruz yemek istiyoruz diye söylediğim halde geri dönüş bile sağlamadılar

Akbatı Mado Şubesindeki Dondurma Deneyimi

11 Temmuz
"Genel Merkezden Melike Hanim ilgili alakalıydı özür diledi. Bunu Akbatı şubesi mudur ve çalışanlar garsonlar yapmadı onca hata varken kimse özür dilemedi Melike hanim teşekkürler."

0 Yorum

Mado Şikayetvar üye markasıdır