Mado Kazasker Personel Tavrı

25 Ağustos

24 Ağustos 2023 tarihinde yani dün 2 arkadaşımla birlikte 3 kişi Kazasker şubenize gittik. Dondurma yedik. Hesabı ödemeye sıra gelince Sodexo ® ve Multinet ®'le ödeme yapacağımız için bize kasadan ödememiz gerektiği söylendiği için kasaya gittik. Adının xxx olduğunu öğrendiğim arkadaşınız çok kaba bir şekilde davrandı. Öncelikle yemek kartıyla ödeme yaptığımız için sanırım, süratini ekşiterek ödememizi 60 TL. Yanlış tutar çekti. Sonra bir özür bile dilemedi. Hatta fiş olduğu halde önce çekmediğini kaba bir şekilde iddia etti. Sonra kabul edip iade etmek zorunda kaldı. İnsan hata yapabilir ama bu tavır hiç hoş değil. Hele hele basit bir kup'ta dondurmaya 165 TL ödediğimiz bir yerde bu şekilde bir tavır çok rahatsız edici. Lütfen personelinizi uyarın.

Mado Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 35 dk
25 Ağustos 12:54

Aynı arkadaşınız fişimle kasaya gittiğimde ve toplam tutarı değil payıma düşen miktarı ödeyeceğimi söyleyince beni azarlar gibi "niye söylemiyorsunuz? Az kalsın hepsini çekecektim" dedi yine son derece kaba bir şekilde. Sanırım isini ve müşterileri pek sevmeyen biri. Zorla çalıştırılıyor gibi.

25 Ağustos 13:15

Değerli Müşterimiz; Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Şikayetiniz, yetkililer tarafından incelenip tarafınıza en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla

25 Ağustos 15:33

Nurcan Hanım, Telefon numarası kullanılmamaktadır uyarısı almaktayız. Numaranızı iletmenizi rica ederiz. Sağlıklı günler dileriz.

25 Ağustos 16:08

Telefon hep kullandığım telefon. Nereden iletebilirim ki size?

25 Ağustos 16:09

Ayrıca herkes ulaşıyor da bir siz mi ulaşamadınız

25 Ağustos 16:40

05334809388 Numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.

25 Ağustos 18:48

Benim telefonum güncel, kontrol de ettim. Buradan daha önce de bana ulaştılar. Ben niye sizi arayayım?

28 Ağustos 16:19
28 Ağustos 16:22

Bir sonraki ziyaretim olmayacak.

Çukurambar Mado Veya Ankara Mado Hepsi Mi Sorunlu

Fatih
10 Eylül

Ankara Çukurambar Mado. Yazıklar olsun bu insanlara bayilik verenlere, kg ile dondurma aldım sos soruyorum yok, fındık soruyorum vermiyor fıstık hiç olmamış bunlarda söylediklerine göre 8 adet külah istedim. Ödeme yaptım ve çıktım, eve geldim külah hiç konulmamış aradım ve bayan açtı. Kasadaki bana ...

Bursa Sur Yapi Mado Personeli

Didem
26 Ağustos

Bursa Sur Yapı AVM Mado şubesinde çocuğuma dondurma alıp oturduk ve ilgili personel elimde Starbucks bardağı olduğu için bardağımı değiştirmeleri gerektiğini söyledi ben de gerek yok deyip kalktım. 2 top dondurmaya 70 TL verip böyle bir muamele ile karşılaşmak çok yersiz. Araplar ile ilgilenmekten k...

Büyükada Mado Kaba Elemanlar

Karin
28 Temmuz
"İlginiz için teşekkürler ediyorum yoğunluğumdan ulaşamadınız ama buradan okudum. Mado kalite ürünleri ve sağlıklı. Özellikle dondurmanızı tüm aile tercih etmemizin sebebi şeker oranı düşük sağlıklı tek eksiğiniz personelinizin gelişmesi o da olur :) Sevgiler."

0 Yorum

Mado Şikayetvar üye markasıdır