Mado İzmir Girne Caddesi Nergiz Şubesi Yanlış Ürün Gönderdi.

23 Temmuz
Sezin'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim geri dönüşleri güzel oldu.”

Mado İzmir Nergiz şubesinden getir uygulaması ® üzerinden 500 gr soğuk baklava sipariş ettim. Bana gelen ürün minik bir kutu içerisinde dört adet baklava, yani bir porsiyon. Benden 500 gramın ücreti alınmasına rağmen, tüm gün boyunca Mado'dan ve getir ® uygulamasından cevap bekledim. Mado İzmir Girne Bulvarı Nergiz şubesinden geri dönüş alamadım ve telefonla defalarca aramama rağmen telefon açılmadı. Mağdurum. Gereğinin yapılmasını istiyorum.

Mado Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 35 dk
Mado Logo
24 Temmuz 09:20

Değerli Müşterimiz; Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Şikayetiniz, yetkililer tarafından incelenip tarafınıza en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla

04 Ağustos 15:18

Teşekkür ederim geri dönüşleri güzel oldu.

Mado Logo
04 Ağustos 15:24

Merhaba Sezin Hanım, Memnuniyetinizi sağlamış olmaktan mutluluk duyduk. Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiye ve bizimle paylaşma hassasiyeti gösterdiğiniz düşüncelerinize çok teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz.

Semanur
28 Ocak

Samsun Piazza Avm de Mado adlı mekanda sipariş verdiğimiz katalogdaki ürünü farklı şekilde sunmaları beni rahatsız etti. Sipariş verdiğim tatli çikolatalı soğuk baklava iken baklavada çikolata yerine kakao tozu kullanıp çikolatalı diye sunum yaptılar ve balkon bölümünde oturuyorum ısıtıcısılar çalış...

Çakırlar Mado Saygısızlığı!

Burcu
20 Ekim

Çakırlar Mado'da soğuk baklava istedik. Bize 3 günlük ekşimiş bir baklava getirdiler. Eşim 3 günlük bir baklavayı mı servis ediyorsunuz dediğinde garsonlardan biri bize küfür etti ve üzerimize yürüdü. Diğer arkadaşı da ona destek oldu. Hem bayat baklava getiriyorlar hem de terbiyesizlik yapıyorlar. ...

Mado Soğuk Baklava Malzemesi

Aysel
31 Mayıs

390 TL soğuk baklava aldım İzmir Girne Caddesi'nde Mado'dan. İçinde bir tane ceviz, fıstık, Antep vs. çıkmadı. Milföy hamura süt döküp üstüne kakao serpmişler. Yazık paraya, bu kadar maliyet olur mu? Bu kadar az malzemeye şaşırdım kaldım. Biraz daha özen gösterin bari.

Merve
25 Şubat

24 03 2023 te Kavacık Mado’dan aldığımız soğuk baklavadan ekli görselde olduğu gibi Antep fıstığına yapışmış bir kıl çıktı. Görüntü hijyenden çok uzak. 4 yaşındaki kızım için almıştım. Bir daha sizi tercih etmeyeceğim. Fark etmeden yemiş te olabilirdik.

Kadir
19 Şubat

4 kişi 4 çay ve yarım kilo soğuk baklava istedik. Önümüze yarım kilo şeklinde 1 tabakla ve birer çatalla koyup gittiler. Çayları baklava bitince geldi. Kasadaki arkadaşa şikayeti mi dile getirince bir kusura bakmayın bile demedi parayı aldı. Arkasına döndü takmadı bile ben Mado'da geliyorsam afiş fi...

0 Yorum

Mado Şikayetvar üye markasıdır