Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Mado ile ilgili

1 Destekçi

Mado Bayat Baklava Gönderdi Ve Çalışanın Konuşma Tarzı Saygısız

Olcay 16 Ocak 23:25
Olcay'ın Teşekkür Mesajı
“Mado ya benimle iletişime geçen hanımefendi için teşekkür ediyorum gerisi pek de önemli değil”

Adım Olcay. Bugün çalıştığım şirkete misafirlerim olduğu için Yemek Sepeti ® üzerinden Fındıkzade Mado'dan kuru baklava sipariş ettim. Lakin baklava bayat geldi. Misafirlerime servis ettim 2'şer dilim olarak hepsi 1'er adedini yedi ve bu baklavalar bayat dediler. Kısacası yerin dibine girdim.

Yemek Sepeti'nden baklavanın yarım kaldığını bayat olduğunu belirterek şikayet açtım. Onlar da para iadesi yaptı. Daha sonra Mado'dan beni aradılar bunun yarısı nerede abicim diye sert bir tavırla konuştu arayan kişi. Ben de bana değil Yemek Sepeti'ne sormaları gerektiğini söyledim.

Kısacası hem çöpe atman gereken ürünü satıyorsun hem de arayıp hesap soruyorsun. Herkesin anlayacağı dilden konuşmasını bizde biliyoruz lakin sakin kalmakta fayda var. Biz de 12 yıllık Fındıkzade esnafıyız. Mado adına yakışmayacak bu çirkin tavrı ve ürünü gördükten sonra bir daha asla hiçbir Mado'dan bir sipariş dahi vermem.

Mado Logo
Mado18 Ocak 17:48
Mado Logo
Mado19 Ocak 09:57
Olcay19 Ocak 14:47

Hiçbir türlü tarafıma gelen bir telefon olmadı neyse ne aynı şeyin tekrarlanmaması ümidiyle

Olcay20 Ocak 11:53

• profile
1 Destekçi

03 Kasım 2022

Mado Çamsan AVM'de Ürün Kalitesizliği

Mado'dan taahhüt edilen ürünler alakasız servis edilen ürünler... Buz gibi getirilen salep! Yanında görselde yazılı da ifade edilen üzümlü Cevizli kurabiye eşliğinde denilen salebin buz gibi ve boş kurabiyeyle gelmesi! İçilemeyip geri giden bir ürün, salep sıcacık olmalı bundan bihaber kurum bu işi ...

30 Nisan 2022

Mado'da Fazla Gelen Hesap

Ne zaman Mado'ya gitsem, bir tatsızlık yaşıyorum nedense... Birkaç sene önce Sarıyer şubesinde benden iki kere hesap alınmaya; masada hesap ödememe rağmen, çıkışta peşime adam takarak restorana geri çağırıp kasada da ödeme yaptırılmaya çalışılması, hesabı alan garsonu gösterdiğimde ise, kasiyer ve g...

Mado'da Fazla Gelen Hesap
2 gün önce
Gülencan sonuçtan çok memnun

Mado Tarihi Geçmiş Ürün

30/03/2023 tarihinde Aksaray taşpazar Mahallesi Mado'dan aldığım kazandibi ve profiterollerin son kullanım tarihinin 29/03/2023 olduğunu fark ettim. T...

3 gün önce

Mado'da Sunum Özensizliği

Sipariş verdiğimiz tatlı tabaklarının sunumu, görselliği 0. Bu kadar özensiz bir Mado görmedim. Herhangi bir yoğunlukta olmamasına rağmen bununla karşılaştık. Geldiğimize misafirimi buraya getirdiğime pişman oldum. Bir sipariş veriyoruz 2 saatte getiriyorlar siparişimizi

Mado'da Sunum Özensizliği
3 gün önce

Mado Taze Olmayan Ürün

Gönderilen ürün kesinlikle taze değildi ama aksi iddia edildi paket servis olmasa Restaurant ta iade ederdim ancak hastaneye sipariş verdiğim için çıkıp hakkımı arayamadım maalesef. Çocuğum için söylemiştim, hayal kırıklığı yaşadık. Bir daha önünden bile geçmemeye söz verdim kendime.