Mado Akçay'da Garsonun Yaptığı Terbiyesizlik

Mado Şikayetvar üye markasıdır
11 Nisan 21:54

Biz çocuğumla her zamanki gibi kaliteli olduğunu düşündüğümüz bir mekanda idik. Ancak garsonların davranışları düzeltilmezse, burayı tekrar tercih etmek konusunda tereddüt edeceğimizi belirtmek isterim. Mado Akçay'a gidip dondurma, tatlı gibi ürünler yemek istedik. Bahçeye oturduk ve siparişimizi verdik. Ancak daha sonra oradan kalkmamız gerektiği, altı kişilik bir grubun ayakta kaldığı ve üç kişilik masada iki kişinin oturduğu için başka bir masaya geçmemiz gerektiği söylendi. Garson, siparişlerimizi yeni masaya taşıyacağını belirtti. Biz de sorun olmadığını düşünerek yeni masaya geçtik. Ancak, garson daha sonra içerideki başka müşterileri bizim eski masamıza oturttu. Uzun bir süre siparişlerimiz gelmeyince, başka bir garsona durumu sorduk. Garson, siparişimizin olup olmadığını kontrol etti ve siparişimizin olmadığını, emin olup olmadığımızı sordu. Biz de siparişlerimizin bu masaya taşınacağı söylenmiş olduğunu anlattık. Garson tekrar kontrol etti ve siparişimizin olmadığını, tekrar alıp alamayacağını sordu. Ben de yaşanan bu yanlış anlaşılmadan dolayı sipariş vermek istemediğimi belirterek mekandan ayrıldım. Kısacası, hem yalan söylendiğini hem de müşteriyle ilgilenilmediğini ve önemsenmediğimizi düşünüyorum. Şikayetimin dikkate alınmasını rica ederim. Olay 40 numaralı masadan 66 numaralı masa arasında gerçekleşmiştir.

Bodrum Marina Mado'da Saygısız Hizmet Deneyimi

Faruk