Caddebostan Mado Sorunu!
Mado İyi niyetli yaklaşım da bulunmamıştır. Her şikayete aynı cevabı vermekteler. Y** dondurma ve gıda maddeleri aş nin kuruluşu olan Mado birkaç senedir kurumsallıktan uzak bir davranış sergilemektedir. Vasıfsız Eleman, Hizmet, Hijyen ve gıda kalitesinden uzak sadece maddiyatı yani parayı düşünen bir anlayışla çalışmaktadır. Tarafıma açıklamaları; Şikayetime istinaden araştırma ve kamera vs inceleme sonucunda personel ikaz edilip uyarılmıştır. Ayrıca hiçbir gıda tüketilmemiş olmasına rağmen masanıza gelen sorunlu ürünlerden para talep edilmemiştir ifadesi beni derinden üzmüştür. İstediğiniz yere şikayet edebilirsiniz sözler cabası... Demek ki Mado bu tür olaylarda masadan zorla para da tahsil ediyormuş. Sonuç olarak; Beş misafirimle gitmiş olduğum Mado dan kaba hizmetlerinin açıklamasını şu şekilde beklerdim Sizleri işletmemizde tarafımızdan tekrar ağırlayalım bu ayıbı kapamak adına... Uzun yıllardır Mado firmasının daimi müşterisiyim fakat bardağı taşıran bu olaylar ve sosyal medyada okuduğum şikayetlerden sonra firmayı değiştirmeye karar verdim.
Aracımı otoparka çekip Caddebostan Mado'ya gittik, ilgisiz alakasız müşteriden kaçan, dalga geçen, masaya uğramayan garsonlar. Siparişimizi vereceğimiz garsonlar ortada yok. Ada çayı söyledik bardak kirli götürdüler temiz bardak gelmedi. Çay söyledik çaylar soğuk şeker yok kaşık yok, 10 dakika sonra şekeri çay bardağı altlığının içinde 3-5 tane koyup getirdiler. Börek söyledik 20 dakika beklemenin ardından buz gibi geldi. Salep söyledik şerbet gibi ve soğuk geldi. Her sorunu kabullenip ama çözüm bulamayan sözde kat sorumlusu. Misafirlerimi Mado'ya götürdüğüm için utandım! Mağaza Yetkilisi çağırdık h*** bey denilen yetkili şahıs mağazada yok. Utanç verici bir durum.