A Plus AVM - Mado Ataköy Da Bayat Peynirli Tost.

Serpil
03 Temmuz 15:07

Merhaba, Size bu maili yazıyorum, umarım Mado'nun ilgili yetkili departmanlarına ulaşır. Bu sabah İstanbul Bakırköy'de bulunan A Plus AVM'de bulunan Mado Ataköy şubenize kahvaltı yapmaya gittik. Kepek ekmeğine beyaz peynirli, içinde domates, zeytin ezmesi ve kekik bulunan tosttan istedim. Sunum güzeldi fakat tostun içeriği inanılmaz kötüydü. Bu maili size yazarken bile midemin yandığını hissediyorum. Tostun içinde olması gerektiğinden çok fazla peynir vardı ve peynirin tadı çok kötüydü. Aşırı kokuyordu ve yiyemedim. İçindeki malzemeyi çıkardık, ekmeği yemek istedim. Sonra kokudan onu dahi yiyemedim ve ayıp olmasın diye peçeteye sarıp tabağa bıraktım. Diğer yarım tosta hiç dokunmadım bile. Tabakta bulunan portakaldan iki dilim yedim. Garson bayan geldi ve tostu beğenmediğimi, peynirin aşırı koktuğunu söyledim. Aldığım cevap "doğrudur" oldu. Arkadaşım kahvesini içti, çıkıp kasaya yöneldik, ödememizi yaptık. Bu esnada tostun içindeki peyniri sorduk, kasadaki bayan Ezine peyniri olduğunu söyledi. Ki ben çok severim Ezine peynirini fakat aşırı koktuğunu ve bu sebeple yiyemediğimi söyledim. Kekik hiç yoktu, zeytin ezmesi de içinde acımsı tat vermişti. Kasada duran hanımefendi çok asabi şekilde "mutfağa iletirim" dedi. Kendimizi kötü hissettik. Hiçbir mahcubiyet yoktu, çok asabi cevaplar verdi. Hayatımda ilk defa tost yemiyordum. Şubenin karşısında Namlı Gurme'ye gelmiştik, aslında oranın kapandığını görünce Mado'ya girdik. Çok üzücü bir durum oldu. Yani o kadar iş yoğunluğumda o kadar sinir ve stres oldum ki bunu sizinle paylaşma ihtiyacı hissettim. Mide yanması da ayrı konu. Kul yapımı peynir bozulmuş olabilir diyoruz, hanımefendi "imkansız, dondurulmuş ürünler bozulmaz" şeklinde cevap verdi. Sanki biz ödeme yapmak istemiyormuşuz da zorla ödeme almaya çalışıyormuş gibi izlenim oluşturdu hanımefendi. Müşteri memnuniyeti denen olay bu şubede yokmuş meğer.

04 Temmuz 16:37 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Sizlerle yaptığımız görüşmeye istinaden memnuniyetinizi sağlamış olmaktan mutluluk duyduk. Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiye ve bizimle paylaşma hassasiyeti gösterdiğiniz düşüncelerinize çok teşekkür ederiz. Saygılarımızla

Serpil
04 Temmuz 19:18

Merhaba, aradınız evet ama memnuniyeti sağlamadınız. Sadece şubeyi uyardığınızın bilgisini vermek için aradınız ve kapadınız telefonu! Garip.

Mado Garsonların Saygısız Tavırları

Derya