Mac Cosmetics Siparişlerim Başka Bir Kişiye Teslim Edildi

Mac online alışverişinden parça parça aynı gün ürünler aldım. Daha önce de alışveriş yaptığımdan obsessed üyeydim. Ürünleri sipariş yaparken ayrıcalıklarından faydalanmak için deneme boy kalem ya da serum indirimini ekle kısmi çıktığı ve eklediğim halde 4 kargomda da hiçbir şekilde deneme ürün gönde...
Mac Kozmetik indirimli aldığım ürünleri göndermiyor, kargodan iade olduğunu iddia ediyor ve buna ilişkin hiçbir çözüm sunmuyor. 09.12.2022 tarihli saat 15:47de gerçekleştirdiğim telefon görüşmesinde de hiçbir şey yapamadıkları kargoyu kendim takip etmem gerektiği söylendi, bu firmaya yakışmıyor.
Sipariş numarası 2164115349 olan kargom eksik çıktıktan sonra hemen arayıp bilgilendirdiğim ve yardım talep ettiğim Mac Cosmetics, bana inanmadığından depo kamera kayıtlarını inceleyip bana 2 iş günü içerisinde döneceklerini ilettikten sonra kayıplara karıştılar. Ne zaman arasam en kısa sürede dönec...
10 gün oldu hala internet mağazasından aldığım ürünler gelmedi kargo bilgisi bile yazmıyor müşteri hizmetleri asla telefonu açmıyor yetkili kim kiminle muhatap olacağım hiçbir şekilde bir bilgi yok kim çözecek benim problemimi param çöp mü oldu yani!
Mac Cosmetic'ten kasım indiriminde ürün satın aldım, sistemde siparişim görünmüyor, müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum, ödemem alındı ve kargoya 8 gündür verilmedi. Kendilerine ulaşamıyorum asla telefonları açmıyorlar online bağlantı kuramıyorum kesinlikle.
9 Kasım'da vermiş olduğum 2162205978 sipariş numarasına ait 849 TL tutarındaki Mac alışverişim, Aras Kargo ® 2760922122334 numaralı gönderi kodu ile dağıtıma çıkmasına rağmen şahsıma değil, bir başkasına ve başka bir adrese 21 Kasım saat 18:28'de teslim edilmiştir. Aras Kargo'dan herhangi bir telefon araması veya dağıtım ile alakalı herhangi bir mesaj ya da dağıtım kodu almadım. Kargo firmasını defalarca aramama rağmen, hiç kimseye erişemedim. Herhangi bir güvenlik kodu almadım. Siparişim şahsıma değil z*** adlı bir şahsa teslim edilmiştir.
Ne kargomu zimmetine alan kuryeyi ne de teslim ettikleri şahıs hakkında Aras Kargo müşteri temsilcisi bilgi vermemekte ve satıcıyla iletişime geçmemi söylemektedir. Mağdur olduğum halde her iki tarafla da defalarca telefon görüşmesi yapmama şikayet kaydı oluşturmama rağmen çözüm üretilmemiştir. Banka dekontum, Mac Cosmetic internet sayfasında üye ve adres telefon bilgilerim doğru yazmaktadır. Ama ürünlerim teslim alan başkasıdır. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.