Mac Cosmetics Göz Kalemi Alerjik Reaksiyon Yaratıyor

Doktora az evvel muayene oldum ve alerjik değil enfeksiyon olduğunu söyledi tanı girdi ve reçete yazdı. Gerekli iletişimi sağlamanızı bekliyorum.

Mail adresinize gerekli bilgileri gönderdim.
Mail adresinize gerekli bilgileri gönderdim.
Mac cosmetics e ait birçok başka ürünü kullanmama rağmen son dönemde indirimden ilk kez aldığım Face and body fondöten 3 kez denedim. Üçünde de kaşıntı ve alerji yaptı. Ürünün raf ömrü tükendiğini düşünüyorum. Trendyol üzerinden satıcısı Mac cosmetics olarak aldım. Onca para veriyoruz yazık.
Trendyol üzerinden Mac sitesinden bir kalem almak için girişimde bulundum. Ödeme yaptım. Boş bir kutu yollandı. Fotograf çektim Trendyol ve Mac 'e şikayet bildirimi yaptım. Mac bana sürecin ilerlemesi için iade talebi oluşturmamı söyledi. Ama ben iade değil, yerine ürün istiyorum, dedim. Ürünü yolla...
Trendyol'dan Mac Cosmetics kendi satıcısından 8 Kasım'da aldığım rujumda sürerken çok kötü bir koku oluyor. Bozulmuş büyük ihtimalle. Midemi bulandırıyor. Sorgulattığımda üretim tarihinin üzerinden 1 yıl geçtiği gözüküyor. Ruju açtığım için iade ya da değişim yapamıyorum.
Trendyol'dan satıcısı ''Mac'' mağazası görünen Mac marka ruj aldım. Ürün geldiğinde üts (ürün takip sisteminden) okuttum. Ürünün sistemde kaydı çıkmadı. Müşteri hizmetlerini aradığımda ürünün orijinal olup olmadığı ve Trendyol'daki satıcının gerçekten ''Mac'' mağazası olup olmadığı ile ilgili net bi...
Trendyol Mac'den sipariş yaptım ama fotoğraftaki rujla elime gelen rujun rengi aynı değil evet ismi aynı fotoğrafta bayağı açık belki rengi fotoğraftaki renge uyar diye denedim müşteri temsilcisi iadenin olmadığını söylüyor acilen dönüş ve iademi bekliyorum.
Mac costa riche göz kaleminin gözümde yaratmış olduğu alerjik reaksiyonu detaylı şekilde Trendyol ®'da anlattım. Bugün doktor raporu da alacağım. Bu ürünün anti alerjik olmadığı belli ve Trendyol ve siz ne yorumlara cevap veriyor, ne de olumsuz yorumun paylaşılmasına izin veriyorsunuz. İste gözümün hali.