Lumberjack FLO Ayakkabı Mağazası Para Kolay Kazanılmıyor

02 Haziran

17.04.2023 tarihinde iki tane çocuğuma 2 ayakkabı aldım. 17.05.2023 tarihinde FLO mağazasından almış olduğum u. S. Polo marka ile Lumberjack marka ayakkabıları renk değişiminden dolayı ve malzemesinin kalitesiz olduğundan dolayı garanti ye gönderdim değişim veya iade diye red geldi. Neye göre red veriliyor. Kaliteli diye alıyoruz. 1 ayda toplam 50 veya 60 saat ayakkabıları giyemiyoruz. Pazar malı daha uygun ve kalitelidir diyeceğim ama FLO neden böyle yaptı anlamak mümkün değil para kolay kazanılmıyor. Ben vermiş olduğum paraya 5 gün çalışıyorum lütfen ilgilenin. Ürün barkod No. 8683879665437 diğer ürün barkod no: 8683879354683

Lumberjack Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 4 sa 26 dk
Lumberjack Logo
02 Haziran 11:20

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Ürün ve hizmetlerle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm talepleriniz için 0850 460 5 655 numaralı hattan bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla LUMBERJACK Müşteri Hizmetleri

Lumberjack Aldığım Ayakkabı Boya Döküyor

27 Ağustos

FLO'dan Lumberjack spor ayakkabı aldım ilk giydiğim gün çoraba ayakkabının içinde boyanın bulaştığını gördüm 1 yıl garanti olduğunu söylediler ve fiş fatura hepsi yanımda koskoca FLO mağazasının yaptığı hiç hoş değil cidden iade edilmesini istiyorum.

Lumberjack Ayakkabı Koku Yapıyor. Değişim İstiyorum

21 Ağustos

Merhaba FLO dan Lumberjack marka Ayakkabıyı alalı 1 ay olmadan koku yapmaya başladı. Kullanıcı hatası diye geri geldi. Kullanıcı hatası olsa kenarında çizik yırttım olur. Bu benden kaynaklı olamaz. Ürünümü iade etmek istiyorum. Garanti koşullarında gerekenin yapılması gerekiyor.

Lumberjack İade Değişimi Yok

14 Temmuz

Lumberjack'ten spor ayakkabı aldım, fakat ürünü kapıda denedim, bana olmadı. Hiçbir şeyi olmayan ayakkabı için iade etmiyorlar. Ben büyük ayakkabıları ne yapayım? Evde denedim, sonra kapıda denedim. Çok değil 4 adım attıktan sonra eve dönüp kutusuna koydum. Fakat iade almayız diyorlar. Garanti diyor...

Lumberjack Ayakkabı Taban Hatası

02 Haziran

431 800 307 013 209 300 29 numaralı satış ile 2023 yılı ocak ayında FLO mağazası Edirne şubesinden Lumberjack cabildo 2 pr siyah 42 numara ayakkabı aldım bir süre kullandıktan sonra da ayakkabıların tabanlarının belli bir noktadan delinmesi ve aşırı deforme olması nedeni ile ilk 14/04/2023 tarihinde...

FLO'dan Aldığım Lumberjack Ayakkabı Hızla Yıprandı

15 Nisan

FLO mağazasında aldığım Lumberjack ayakkabı, sadece 4-5 ayda yanlardan açıldı ve iç astarı da hasar gördü. İade için gönderdim, ancak üretim hatası olmadığı için geri geldi ve 6 ay bitiş tarihinde itiraz şansı bile tanınmadı. Garanti kapsamına da girmedi.

FLO'dan Aldığım Lumberjack Ayakkabı Hızla Yıprandı

0 Yorum