You can visit
to view global content and find solutions to complaints.

Luis Bien
Şikayet sayısı ve çözüm sayısı son bir yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Son bir yılın verileri Yeni karşılaştırma
Marka Profili
Şikayet Sayısı 369
Luis Bien Luis Bir En
19.05.2022 de sipariş verdim. Havale yoluyla ödeme yaptım kargoya verilip tekrar aynı gün kargo iptali yapıldı 9 gündür ürün gönderilmedi. İletisim nu...
Luis Bien Farklı Gönderim
Hakkını yiyemem. Piyasadaki en iyi saç dolgunlaştırıcı idi. Ta ki 1 ay öncesine kadar, luis bien nin kendi sitesinden aldığım ürün öncekilerle alakası yok. Hem ürünün formülünü bozmuşlar, hem de yanıltmaca var. Siyah renk ürünün üstüne sari renk etiketi yapıştırıp göndermişler. Fotoğrafları firmaya ...
“Teşekkürler”
Hacı Şikayetini Yayından Kaldırdı“Teşekkürler”
Sıla Şikayetini Yayından Kaldırdı“Teşekkürler”
Mustafa Şikayetini Yayından Kaldırdı“Dönüş yapılıp problemim çözüldüğü için teşekkür ederim 🙏”
Belgin Şikayetini Yayından Kaldırdı“Marka şikayet henüz yayınlanmadan bile bana ulaştı ve problem çözüldü. Teşekkürler”
Emine Şikayetini Yayından Kaldırdı“Müşteri danışmanı Muhammed bayındır bey sağ olsun aradı ilgilendi ve sorunu çözdü. Böyle çalışanlar her zaman markayı yüceltir. Teşekkürler kendisine”
Resul Şikayetini Yayından Kaldırdı“Ali beye çok teşekkür ediyorum hemen ilgilendi.”
Kadir Şikayetini Yayından Kaldırdı“Teşekkür ederim sorunum çözüldü”
Mira Şikayetini Yayından Kaldırdı“Teşekkürler”
Esra Şikayetini Yayından Kaldırdı“Geri dönüş ve ilgili çözüm odaklı konuşulduğu için teşekkür ederim”
Demet Şikayetini Yayından Kaldırdı“Genel müdürlük ten Emre bey çözdü ve tarafıma iade edildi ürün bedeli teşekkürler”
Melike Şikayetini Yayından Kaldırdı“Anında dönüş sağlanıp bilgilendirip sorunumu giderdikleri için teşekkür ederim”
Zaur Şikayetini Yayından Kaldırdı“Akın beye teşekkür ederim”
Umut Şikayetini Yayından Kaldırdı“İlgili ve çözüm odaklı yaklaştılar teşekkür ediyorum”
Emine Şikayetini Yayından KaldırdıLuis Bien Saç Dolgunlaştırıcı Dediği Sadece Saç Diplerini Boyuyor
Yaklaşık 1 ay önce sarı renk 3 adet sac dolgunlaştırıcı sprey aldım. Sac diplerini boyuyor sadece. Konuyla alakalı müşteri hizmetlerine ulaştım çok fazla üretim olduğundan olabiliyormuş böyle hatalar. Neyse ilgileneceklerini söylediler sonra bir tane daha aldım gene aynısı. Az evvel yalvar yakar yor...
“Kendileri hemen ulaşıp sorunu çözdüler hediye içinde teşekkür ederim”
Mustafa Şikayetini Yayından Kaldırdı“Luis bien markasından akın bey aradı beni, böyle olumlu ve yapıcı bir yaklaşım beklemiyordum işin aslı. Kendisi gayet medeni bir şekilde ve çözüm odaklı olarak benimle konuştu ve sorunumu çözdü. Kendisine şahsım adına teşekkür ederim gerçekten. Luis bien markasına mal edemeyeceğim bu münferit ve tatsız olay da tatlıya bağlanmış oldu. Ayrıca şirket politikasını da takdir ettim gerçekten. Herkese iyi çalışmalar...”
Mehmet Şikayetini Yayından Kaldırdı“Sağ olun”
Mert Şikayetini Yayından Kaldırdı