Loxdon Markets Makası Açarak Zarara Uğratıldım

Güzel manipülasyon yapıyorsunuz 2020deki hesapları eklemişsiniz işlem açtığımda önce 1 dakikadan önce işlem kapatmayın dediniz sonra 3 dakika'ya çıkardınız en son da 3dk+10pipse kar almanın neresi unfair serbest piyasada işlem açmanın dakikası mi var tüm işlemler milisaniye de gerçekleşiyor siz emri iletmiyorsunuz benim kaarim sizin zararınız oluyor o yüzden de yok dakika yok pips limitleri getiriyorsunuz bakın en basiti şu an muhalefete düştük size düzenleyici yani hakkımı arayacağım bir merci yok değerli yatırımcılara söylüyorum böyle firmalardan uzak durun paranızı alamadığımız zaman kimseye başvuramazsınız
Kasıtlı bir şekilde makası açarak işlemimi zarara uğrattı bahaneleri de 3 dakikadan önce ve 10 pips'in altında işlem kapatıyormuşum. Dax paritesinde işlem açtım makas 1 pips iken 60pipse çıkardılar hem işlem açılışında hem de işlemin kapanışında 60 pips zarara uğratıldım. Resimlerde görüldüğü gibi saat 9:04:38 de işlem açılışını 15738,35den açılmıştır ama parite o zaman diliminde hiç o rakama değmemiştir işlem kapanış saati 09:17:17de 15781,90'da olarak işlemim kapanmıştır. Grafikte görüldüğü gibi saat 09:17:17 rakam 15785 civarındayken kapanış saatinde ise (09:17:17) 15735 civarındadır. Resimlerde görüldüğü gibi zarara uğratıldım. Bahane olarak da 3 dakika kuralının ortaya koyuyorlar 160 işlemden 7si 3 dakikanın altında kapanmıştır 4ü kar alırken 3ü zarar etmiştir bu işlemlerden.