Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Liya Yapı Gayrimenkul ile ilgili
  • profile
1 Destekçi

Usludağ Yapı Gayrimenkul Tarafından Emlak Mağduriyeti

Muhammet 04 Eylül 2022 08:20

Usludağ yapı / usludağ gayrimenkul İzmir Buca'da hizmet veren bir emlak ofisi. 05.05.2022 tarihinde fotoğraflarını eklere bıraktığım sözleşmeyi kendileriyle imzaladık. 10bin tl kapora verdim. 1 hafta içerisinde satışın yapılacağını taahhüt ettiler fakat bu şikayeti yazdığım tarih 04/09/2022.4 aydır türlü bahanelerle satışı yapmıyorlar ilgili binada oturumlar başlamış olmasına rağmen 1 hafta 10 gün 15 gün 1 ay diye diye sürekli ertelediler bu durumda kaporamı geri istiyorum onu da vermiyorlar. Kapora yanıltma şüphesi de barındıran bu firma ile çalışacak olanları uyarıyorum. Biz mağdur olduk.

30 Ekim 2022 13:27

Daha önce Usludağ yapı / usludağ gayrimenkul şimdi Liya Yapı/Gayrimenkul adıyla İzmir Buca'da hizmet veren bir emlak ofisi. 05.05.2022 tarihinde fotoğraflarını eklere bıraktığım sözleşmeyi kendileriyle imzaladık. 10bin tl kapora verdim. 1 hafta içerisinde satışın yapılacağını taahhüt ettiler fakat bu şikayeti yazdığım tarih 04/09/2022.7 aydır türlü bahanelerle satışı yapmıyorlar ilgili binada oturumlar başlamış olmasına rağmen 1 hafta 10 gün 15 gün 1 ay diye diye sürekli ertelediler bu durumda kaporamı geri istiyorum onu da vermiyorlar. Kapora yanıltma şüphesi de barındıran bu firma ile çalışacak olanları uyarıyorum. R** ve S ** isimli 2 şahıs. Sürekli firma ismi değiştirerek insanları mağdur ediyorlar.

Muhammet09 Ekim 2022 21:24

Şimdi de Liva Yapı Gayrimenkul adı altında hizmet veriyorlar, kapora yanıltıcısıdırlar

Muhammet19 Ekim 2022 20:03

Firma liya yapı gayrimenkul olarak isim değiştirmiştir. R** ve S** isimli iki şahıs

• profile
1 Destekçi