Litmeç Ban Yedim Uygulamaya Giremiyorum

03 Haziran

Litmeç uygulamasında ban yedim kaldırılmasını talep ediyorum. Sebepsiz yere ban yedim konuyla ilgilenmeniz rica ediyorum. Her seferinde ban yemekten sıkıldım artık bu işe el atılmalı lütfen. Bana yardım edin. Uygulamadan keyif alamıyorum artık

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

3 gün önce

Hiçbir şey yapmadığım halda ban yedim. Ve ben bunun hemen çözülmesini istiyorum. Aksi takdirde çözülmezse bir daha böyle bir uygulamayı kullanmam ve kullananları kötülerim. Bu nedenle bir an önce banımın kaldırılmasını istiyorum. (Gereği yapılması için arz ederim)

Litmatch Durduk Yere Ban Yemem

3 gün önce

Durduk yere hiçbir şey yapmadığım uygunsuz bir içerik mesaj paylaşmadığım halde ban yedim. Derhal bu sorunun çözülmesini rica ediyorum. Hiçbir şey olmadan ban yemek tuhaf. Lütfen bu konuyla ilgilenebilir misin. Ayrıca bu sürekli oluyor durduk yere ban yiyorum. Rica ediyorum düzelsin.

Litmatch 100 Yıl Ban Yedim

4 gün önce

Litmatch'ten 100 yıl cihaz banı yedim, herhangi yanlış bir durumda hiçbir zaman bulunmadım. Odadayken şu an ban yesem çok komik olur dedikten 2 dakika sonra cihaz banı yedim, meğer odada admin varmış. Ardından tabletten giriş yapıp aynı odaya girince arkadaşlarıma ban yediğimi söyledim ve tabletten ...

Litmatch 100 Yıl Ban Yedim

Litmatch Nasıl Ban Yediğimi Anlamamak

4 gün önce

Boş yere ban yedim nedenini bilmiyorum üstelik ilk banım olmasına rağmen 7 gün yedim lütfen banımı kaldırın bari yediğim banın sebebini öğreneyim en azından bir daha aynı hatayı yapmam sunucuların değişmesini talep ediyorum. Uygulama güncel olması şart 1355***1 hesabın id'si.

0 Yorum

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.