Linemed Aesthetic Kalıcı Gülüş Bozukluğu

Beyoglu
13 Ekim 2023 12:5958.664

Linemed Ataşehir şubesine haziran ayında yaptırmış olduğum (daha önce 3 kez yaptırmıştım) vitamin detoks işleminden sonra gülme kaslarımda aylardır geçmeyen kalıcı hasar meydana geldi. Asla eskisi gibi gülemiyorum. Geçer dediler ama asla geçmiyor. Düzenli bir tedavi uygulanmadı. Arada ben ulaştıkça yalanda hydra facial yapılıp gönderildim. En son gittiğimde doktor kendisi bile görüşmeyip asistanı ilgilendi. Aylardır sosyalleşemiyorum tüm gülüşüm değişti artık hukuksal haklarımı arayacağım. Çok pişmanım buraya gittiğim için.

Fadime
Fadime
20 Ekim 2023 12:29

Bende çok pişmanım beraber bir avukat tutalım bunlara hadlerini bildirelim aylardır yüzüm gözüm düzelmedi şikayet varda şikayetimi sildirdiler seni tedavi edeceğiz paranın yargısını iade edeceğiz diye bir mide koruyucu iki ilaç onlarda bana yardımcı olmadı para konusunda yalan konuşuyorlar miktar yazılı olmayan bir protokol imzalatmak istediler dava acmiyacağima dair

Burçak
17 Temmuz 2025 08:191.566

"Şikayetim doğrultusunda D**** hanım ilgisi ile mağduriyetim giderildi, teşekkürler."

Yüz İşlemi Beklenenden Çok Daha Kısa Sürede Etkisini Kaybetti

Linemed Aesthetic Mikro Gençlik Aşısı Ve Vitamin Detoks Pişmanlığı!

Burcu
10 Haziran 2023 15:42221.946

Nisan ayında Ataşehir şubesine sadece vitamin detoks için gitmiştim ama ön satış danışmanının yönlendirmeleriyle mikro g...

72 Destek71 Yorum

Öne ÇıkanKonular