Lidya Trade para Kayboldu

Merhabalar Sayın Yatırımcımız, Şikayetiniz yetkililer tarafından incelenip en kısa sürede sizlere dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla. Lidya Trade

Halime hanım merhaba, yatırım piyasalarında para kazanmak gibi para kaybetmek de çok olağan bir durumdur. %100 kazanç sağlayabileceğiniz hiçbir piyasa olmadığı gibi forex piyasasında da hiç zarar etmezsiniz gibi bir durum söz konusu değildir. İşlemlerinizin detaylarına hesap hareketlerinizden bakabilirsiniz. Kazanç sağlayıp çekiminizi de gerçekleştirdiğinizi görüyorum. İşlem detaylarında da hangi üründen ne kadar kazanç sağladığınızı görebilirsiniz. Hiçbir hareketiniz hesap hareketlerinden kaybolmaz işlemlere bir müdahale olmaz. biz yatırımcılarımıza yatırım tavsiyesi veririz değerlendirip kazanç sağlayıp çekim yaptığınız ana kadar herhangi bir sorun olmamış, ancak kayıp yaşadığınızda kaybınızın hangi üründne kaynaklı olduğunu da zaten hesap hareketlerinden görebilirsiniz. Halime hanım gönül rahatlığı ile piyasayı değerlendirebileceğiniz her anınızda yanınızda olan bir kurum olduğumuzu bilmenizi ister uzmanınızla iletişimde kalmanızı öneririz. İyi günler dileriz
Lidya trade yatırım yaptım. 200 USD 100 uss çekim yaptım ve yatırımla hesabım 257 USD iken, gece 45 dakika içinde para kayboldu. Açık işlemler kapatıldı ve hesabınız stoplandı denildi. 100 USD ile toplam 257 USD yi hesabımla birlikte stoplandı. Yapacak bir şey yok dediler. O... Bey yatırım danışmanım idi.