Lider Turizm Almadan Gitti

Tahir
13 Nisan 21:11

13 Nisan'da Çorum-Ankara güzergahında Lider Turizm'e ait olan 18.00 seferine bilet almıştım. Ancak saat 18.01'de otogara varmama rağmen otobüs beni almadan hareket etti. Durumu izah etmeye çalıştığım halde, 'Bu kadar yolcu var, seni mi bekleyecek?' şeklinde kaba bir yanıt alarak, aracın arkasından gelebileceğimi söylememe rağmen olumsuz bir tutumla karşılaştım. Otogar çalışanları da konu hakkında ilgisiz kaldı. Ben bir öğrenciyim ve paramı boşuna harcamış oldum. Biletin olmaması nedeniyle Ankara'ya da gidemedim. Kendimi bu durumun sorumlusu olarak görmüyorum. Daha önceki tecrübelerime dayanarak, otobüslerin her otogarda en az 15 dakika, yol kenarındaki benzin istasyonlarında ise 15-20 dakika beklediğini biliyorum. Bilet ücretimin en kısa sürede iade edilmesini ve yaşanan bu tatsız olay nedeniyle bir özür bekliyorum. Aksi takdirde, bana yapılan kötü muamele ve aşağılayıcı tavırlar sebebiyle hukuki yollara başvuracağım. Umarım sorun en kısa sürede çözülür.

Lider Travel Vip Lider Vip Turizm

Elif
26 Temmuz 11:35

Lider Travel Vip Çorum Lider'deki Usulsüzlük

Pınar
15 Haziran 09:44
Lider Travel Vip Çorum Lider'deki Usulsüzlük

Lider Travel Vip Ankara-İstanbul Yolculuğunda Yaşanan Gecikme Ve Konfor Eksikliği

Adem
15 Nisan 02:26