LG Televizyon Opet Kampanyasına Katılamamam

Nülüfer
20 Kasım 2023 15:07

Teknosa Forum İstanbul AVM'den 17/09/2023 tarihinde 20231646123094 sipariş numarası ve ov72023000001934 fatura numarası tarihli, 1b1001b4578 ürün kodlu LG oled55cs3va55 139 ekran 4K UHD Webos Smart oled TV satın aldım. Ürünü satın alırken Teknosa Forum İstanbul mağazasında 3000 TL'lik Opet akaryakıt indirimi kampanyası olduğu için bu mağazadan televizyonu almaya karar verdim.

Teknosa satış elemanları tarafından 3000 TL'lik Opet akaryakıt indirimi kampanyasına lge-213-3urmlbh başvurusu yapılmıştır. Ancak telefonuma 17/10/2023 tarihinde tarafıma eksik bilgilendirme yapıldığına dair bir mesaj geldi. Bunun üzerine Teknosa Forum İstanbul mağazasından aldığım fatura ile servis fatura bilgilerini tekrar SMS ile LG kampanya katılım hattına gönderdim. Kampanya katılım kaydımın alındığı ve 213 - mlyhprs başvuru numarasıyla kaydımın yapıldığı bildirildi. Ancak ertesi gün, 'maalesef geçerli tarihin dışında yapıldığı için destek sağlanmadığı' bilgisi tarafıma iletildi. Bunun üzerine Teknosa Forum İstanbul mağazasına bizzat giderek durumu ilettim.

Benim yanımda müşteri hizmetlerini aradılar ve televizyonu kendilerinden aldığımı, başvuruyu süresi içinde yaptıklarını ancak iki defa eksik kayıt gerekçesiyle kampanyadan faydalandırılmadığımı beyan ettiler. Bana en kısa zamanda dönüş yapacaklarını söylediler, ancak o günden bu yana hala bekliyorum. Kampanyaya aldığım gün katıldım ve kesinlikle süreyi kaçırmadım. Zaten 50.000 TL'lik televizyon alan bir kişinin bu kampanyaya katılmaması hayatın olağan akışına aykırıdır. Tüm hukuki haklarımı saklı tutarak mağduriyetimin giderilmesini, aksi takdirde kanuni yollara başvuracağımı belirtir, iş bu şikayeti yapma zaruretini bildiririm.

Nülüfer
26 Aralık 2023 14:04

Hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadı ve mağduriyetim giderilmedi.

LG Oled Ekran Yanığı Problemi

Oytun