LG 55 un74006 marka LED TV aldım mağazada kanaldeğişimi yapmadık ama eve gelince TV kuruldu kanal değişiminde en az 5 saniye kanal değişimi bekliyoruz, servis normal kanal geçişlerde o şekilde diyorlar LG aldığıma çok pişmanım LG gibi bir markada bu şekilde sorun beni çok yanılttı. İade imkanım olsa geri verirdim başka marka daha ucuz belki 3 de 1! Parasına TV'ler LG den daha hızlı.
LG 55 un74006 marka LED TV aldım mağazada kanal değişimi yapmadık ama eve gelince TV kuruldu kanal değişiminde en az 5 saniye kanal değişimi bekliyoruz, servis normal kanal geçişlerde o şekilde diyorlar LG aldığıma çok pişmanım LG gibi bir markada bu şekilde sorun beni çok yanılttı. İade imkanım olsa geri verirdim başka marka daha ucuz belki 3 de 1! Parasına TV'ler LG den daha hızlı.