LG Telefonum Arızalı İade Alınmıyor!

Güler E. |

21.09.2013 tarihinde bir elektronik marketten satın aldığım LG P880 Optimus 4XHD cep telefonum almamdan kısa bir süre sonra sorun çıkarmaya başladı. Arama yapmak için tuşa basar basmaz dokunmatik ekranı kendini kilitliyor ve hiçbir tuşu işe yaramaz oluyordu.

LG müşteri hizmetlerinden yardım istedim yazılım güncellemesi yapıldı online olarak. Ancak 17.11.2013 ve 02.01.2014 ve 12.01.2014 tarihlerinde 3 kez aynı şikayetten ve iade talebiyle gönderdim. Bana söylenen 1.'sinde kalibrasyon ayarı yapılmış o sayılmaz 3 kez daha parça değişimi olmadan iade alınamaz. Ben 1000 TL'ye aldığım telefonu kullanamıyorum. Sürekli aynı arızayı veriyor ve ben eski telefonlarla idare etmek zorunda kalıyorum.

Şikayeti Takip Edenler

Şikayet İle İlgili Görüşmeler

  • Güler E.
    20 Ocak
    10:26

    iade talebi ile gönderdiğim cihazın teknik servisten takibini yaptığımda, en son 15.01.2014 tarihinde servis siparişi açıldığı yazıyor.Bugün ayın 20 si hiç bir gelişme olmamış.Zaten ben o telefonu tamir edilip servisten geldiği 11.01.2014 tarihinde aynı hatayı tekrar verdiği için ertesi gün tekrar servise verdim. Ben tamir ettiklerine de inanmıyorum

  • Güler E.
    16 Ocak
    11:18

    ilginize teşekkür ederim. Önerdiğiniz numarayı, telefonu her servise göndermemde aradım zaten. Hatta"iade alabilmemiz için telefonunuza en az 3 defa daha parça değişimi işlemi yapılması gerekiyor" cevabını da dün bu numaradan görüştüğüm müşteri temsilcisi hanımefendi verdi. Bakın bu telefon aldığım ay içerisinden itibaren aynı arızayı veriyor. Hatta 11.01.2014 tarihinde tamir edildiği için servisten gönderilen cihazım aynı arızayı aynı gün içerisinde verdiğinden ertesi gün 12.01.2014 tarihinde tekrar servise gönderdim. Bakın ben bu telefonu 1 ay bile tam anlamıyla kullanamadım ve aynı arızayı en az 3 defa daha verip parçasının değişmesi bekleyecek tahammülüm de kalmadı. Ben paramın iade edilmesini ve maduriyetimin giderilmesini istiyorum.

    Saygılarımla

    Güler ESER

  • 16 Ocak
    10:40

    Sayın Müşterimiz;

    Yaşadığınız sorundan dolayı özür dileriz.

    Konuyla ilgili destek için lütfen Çağrı Merkezi telefonu 444 6 543 numarayı aramanız gerekmektedir.

    İyi günler dileriz.