Anka Kapı adlı kişiden 8 adet kapı sipariş verdim. Kullandıkları malzeme ve boya o kadar kalitesiz ki her gören çok kötü olduğunu dile getirdi. Kapıları beyaz istedim morumsu bir renk yapmışlar 1-2 kat boya atılmış yetmemiş alttan iç taban rengi gözüküyor kilit ve aksesuarları da kalitesiz sahibi ve m**** bey adlı kişiden iadesini istedim 430 TL'lik kapıya 100 liradan alabileceğini söyledi. Pervazları vermem dedi genede tamam dedim zararım olmasına rağmen sonrasında oyaladı bugün geliyorum yarın geliyorum diyerek gelmedi.