13 Aralık 2024 17:41

16.07.2023 tarihinde Legoland'de ailecek 4 kişi yüksek bir ücret ödeyip çocuklarımızın mutlu olması için gittiğimiz ve kurumun ihmali yüzünden yaşadığımız o kötü kazayı sizinle paylaşmak istiyorum. Orta alanda olan mavi büyük Lego havuzuna yönelen 2.5 yaşındaki kızım alnını o havuzun dış sert yüzeyine çarptı. İki kaşının ortasını çok derin yarılmış ve kanlar içinde görmemiz sadece onun için değil bizim için de hala geçmeyen bir travma oldu. Yanımda yürürken, —-kaygan olan ve kaygan zemin uyarısı olmayan zeminde—- bu olay gerçekleşti. Bu kadar para ödenen bir yerdeki demir bir Lego havuzunun etrafı nasıl olur da yumuşak sünger gibi bir malzeme ile kaplanmaz aklım almıyor. Avrupa’daki Legoland leri araştırdığımda hiç böyle bir görüntü ile karşılaşmadım. Ben ilkokul öğretmeniyim. Sınıfımda bile 8 yaşındaki öğrencilerim için gerekli güvenlik önlemlerini almaya çalışıyorum. O kadar ücret alınan bir oyun alanında böyle bir önlem nasıl alınmaz. Kızımın gözüne de gelebilirdi. Oyun alanının sanki basit bir yaralanma imiş gibi buz koymaya çalışıp sonra AVM nin sadece bir gazlı bez koyup hiçbir müdahale yapamadıkları kızımı; kanlar içinde —-kendi imkanlarımızla—-hastaneye götürdük ve hem içten hem dıştan çok derin yarıldığı söylendi. Sonra bir sürü içten bir sürü dıştan dikiş atıldı. Aradan 1.5 yıl geçmesine ve doktorumuzun önerdiği bir çok kremi kullanmamıza rağmen çok derin bir iz kaldı. Ömür boyu yüzünden gitmeyecek bir izi oldu kızımın. Bu ihmalkârlık yüzünden. Ağladığında ve güldüğünde kıpkırmızı oluyor ve çok belli. Okulda bile arkadaşları soruyor. Büyüyüp bir genç kız olduğunda daha da üzülecek eminim. O kadar hatalarının farkına varmadılar ki hala o havuzda yumuşak bir bariyer yok. Otoparklarda bile arabalara zarar gelmesin diye ödeme alanlarında yumuşak bariyerli geçme çubukları var. Burada küçücük canlar oyun oynuyor ve böyle hatalar devam ediyor. Kaygan zemin uyarısı olmaması da ayrı bir suç. Kimseye önermiyorum. Mahkeme sürecimiz devam ediyor.

Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Şerife
06 Nisan 23:56
Havai Fişek Gösterisinde Güvenlik Zafiyeti
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
29 Nisan 2024 12:38

Yeşim
08 Aralık 2023 14:20
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Legoland Hatalı Bilet İadesini Yapmıyor, Sürekli Oyalıyor

Yeşim
07 Şubat 2024 13:16
Feride sonuçtan hiç memnun değil

Walland Lunaparkta Kaza

Feride