LCW-kazanıyorum Uygulaması Görsele Karşılık Ödenmeyen Ücret

Selin
21 Eylül

LCW kazanıyorum uygulamasında 2 seferdir 5 görsel yükleyin 100 TL kazanın kampanyasına katılıyorum yükleme yapıyorum fakat ikisinde de ödeme olmadı! Birincide uygun olmadığını söylediler. 2. Gönderidğime herhangi bir açıklama da yapmadılar. Ona da kesin bir kılıf bulunur. Ödemesini yapmayacağınız kampanyalar yapmayınız! Ben kampanyaya katıldım ve karşılığını istiyorum...!

LC Waikiki Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 3 dk 3 sn
LC Waikiki Logo
21 Eylül 12:02

LCW Siparişin İptal Edilmesi

Samet
3 hafta önce

1.11.2023 tarihinde LCW uygulaması üzerinden ödemesini yaptığım sipariş, şu an tarih 06.11.2023 hala elime ulaşmamakla birlikte, nedensizce iptal edildi. Bir de buna paketini teslim edemedik diye bir bahane bulmuşlar, neden teslim edilemiyor bir açıklama yok.

LCW Ürün Geri Ödeme Sorunu

Valeria
27 Eylül

LCW'den ürün aldım. Ürün bana gelmeden kargo şirketi yüzünden iade olarak göründü. Bir süre sonra da uygulamaya girdiğimde iade parasının yatırıldığı göründü, fakat ödeme yaptığım hesabıma hiçbir geri ödeme gerçekleşmedi. Bir an önce ürün geri ödemesi yapmalarını talep ediyorum.

LCW Ürün Geri Ödeme Sorunu

LCW Kazanıyorum Uygulaması Ödememi Yapmıyor

21 Temmuz

5. Ayda yapmış olduğum 5 kombine 200₺ anketi ile alakalı hala bir ödeme yapılmadı! Defalarca aradım, bin kere asla umursanmıyoruz! Mail ile fotoğrafları attım, WhatsApp dam yazdım cevap yok! Buraya yazılmasa kendi kendine çözülemiyor! Cidden çok ilginç!

LCW Kazanıyorum Uygulaması Ödememi Yapmıyor

1 Yorum

Kadriye

Aynısı benim de başıma geldi bedavadan anket yapıyoruz resmen emek hır sız lığı! Yazıklar olsun buna bile tenezzül ediyorlar!

LC Waikiki Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı