LCW Değişimde Uyguladığı Oyun

01 Haziran

LCW aynı ürünün fiyatının 1 hafta içinde yükseltilmesi sebebi ile değişim esnasında aradaki fiyat farkını talep etmesi, ürünün görseldeki rengi ile alakası olmaması sebebi ile mağazadan aynı ürünün aynı bedeninin farklı rengini talep ettiğimde arada oluşan farkın talep edilmesi, aynı ürünün sadece beden değişiminde fark alınmayacağı söyleniyor oysaki aynı renk ürünün farklı bedeni fiyatı da yükselmiş, mantığını anlamak oldukça zor. Ürünün hem internetteki rengi oldukça farklı bu aldatıcı bir durum,

LC Waikiki Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 dk 36 sn
LC Waikiki Logo
01 Haziran 12:45
Yücel
01 Haziran 14:16

Hep basma kalıp cümleler, akılla mantıkla izahı olmayan bir durum, 13 gün önce aldığım ürün indirimsiz fiyatı 99 TL, şu an 129 TL aynı cins aynı tür, renginin çok kotu olması sebebi ile farklı renk ile değişimi için aradaki farkım talep edilmesi, değişim için 120 gün sure veriyor, 120 gün sonra ben bu ürünü değişim için gitsem 180 TL olan ürüne fark ödeyeceğim, LCW ilk satışta benden kâr etti aynı ürünü tekrar iade ettiğimde reyona koyup %50 kâr ile tekrar satacak bir kâr daha elde edecek, değişimde benden aldığı ürünü imhaya gondermeyecek, reyona koyup satacak. Bu tam bir saygısızlık, bunun ticaretle alakası yok, müşterinin parasıyla iki kez para kazanmak. Bunu kendi mantığınızla kendinize kabul ettirin sonra müşteriye geri dönüş yapın lütfen. Kaldı ki ürün satışında böyle bir uyarı bulunmamakta. Sanırım LCW müşteri portföyünü doldurduğu için bay bay demek istiyor müşterilerine, güle güle o halde

LCW'nin Aynı Ürünü Değişim Yapmaması ve Fark İstemesi

27 Ocak

LCW internet mağazasından bana özel indirimle bir kaşe kaban aldım. Ürünün iki rengi var gri ve siyah. Ben grisini aldım. XL aldım. Bana büyük geldi ve değiştirmek istedim. Mağazayı aradım siyahının l si varmış ayırttım mağazaya gittim mağaza 3 katlıydı kat kat kasaları aradım sıra bekledim 3. Kasad...

LC Waikiki Değişimde Fiyat Farkı

21 Aralık 2022

LCW online dan yapmış olduğum alışverişi sadece beden değişimi için Mall Of Antalya AVM'de değiştirmek istedim aynı ürün için birebir değişim deniliyo...

LC Waikiki Beden Değişiminde Fiyat Farkı!

14 Aralık 2022
"Hemen dönüş sağlandı arayan müşteri hizmetlerine ilgilerinden kaynaklı teşekkür ediyorum :) pelicann AVM mağaza yetkilisi Aysun hanıma ayrıca ilgisinden kaynaklı teşekkür ederim hemen çözüm buldu halledildi sorun 🙏🏻"

0 Yorum

LC Waikiki Şikayetvar üye markasıdır