LC Waikiki ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

LCW 2027 Hata Kodu Çıkıyor Sayfada, Sipariş Veremiyorum.

Azize
Azize 24 Mart 11:54
LCW 2027 Hata Kodu Çıkıyor Sayfada, Sipariş Veremiyorum.

LCW sipariş vermek istiyorum fakat ödeme aşamasında 2027 kodu ile sürekli hata alıyorum. Bir türlü sipariş veremiyorum. Bu konuyla ilgili yardımcı olur musunuz lütfen geri dönüş almak istiyorum. Kod kullanamıyorum ve stok tükeniyor. En kısa sürede çözülebilirse sevinirim.

LC Waikiki Logo
LC Waikiki24 Mart 11:58

2 hafta önce

LCW 101 Hata Kodu

LCW 101 hata kodu veriyor. Ürünlerim stokta olmasına rağmen neden böyle bir hata kodu veriyor. Yardımcı olunursa sevinirim yoksa alışverişimi tamamlayamıyorum defalarca denedim ama yine de olmadı iki gündür deniyorum kardeşimde deniyor. Aynı hata kodu çıkıyor.

• profile
1 Destekçi
24 Nisan
Süleyman'ın Teşekkür Mesajı
  • 25 Nisan 10:45

“Sorun çözüldü ilgi ve alakadan dolayı arayan kişi için başarıların devamını dilerim.teşekkürler”

LC Waikiki Hata Kodu Ve Yardım

LCW hata kodu veriyor ne yapmam gerekiyor. Ürün sipariş veriyorum son ödeme kısmında her şey düzenli fakat siparişi tamamlama kısmında hata 101 veriyo...

20 Nisan

LCW 101 Hata Kodu

LCW online alışveriş yapamıyorum. Diğer sitelerden yapabiliyorum deprem bölgesinde olduğum için mi acaba iki gündür böyle bankadan deniliyor. Ama öyle olsa diğer sitelerde de yaşardım. Aynı sorunu sebep nedir acaba bankadan değil yardımcı olun lütfen LCW.

12 Nisan

LCW Hata Kodu

LCW mobil uygulamasından alışveriş yapacaktım. Deprem bölgesi için kod aldım kod uygulanıyor. Sipariş oluşturmaya çalışıyorum ancak ödeme aşamasında hata veriyor. Müşteri hizmetleriyle de görüştüm ama sorun devam ediyor. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

• profile
1 Destekçi
11 Nisan

Lcw101 Hata Kodu

Merhaba Hatay'da yaşıyorum. Normalde kargolar çalışıyor ama LCW uygulamasından sipariş veremiyorum. Lcw101 hata kodu veriyor. Kaç gündür uğraşıyorum lütfen yardımcı olur musunuz. Ürünler sürekli tükeniyor bir an önce sipariş vermem lazım yardımcı olursanız sevinirim.