LC Waikiki Eksik Ürün Teslimatı

LCW avlu 34 mağazasından dün akşam alışveriş yaptım. Eve ® geldiğimde ürünlerimden çoraplardan biri eksikti. Mağaza kapandığı için aradım ama ulaşamadım. Bu sabah aradım, "Gelin yardımcı oluruz" dediler. Bu akşam gittim, kamera görüntülerinde koyulmuş dediler. Evet, çorap koyuyor ama 2 çorap vardı. Ürün eksik olmasına rağmen kabul etmediler. Kalkıp yalan söyleyecek halim yok. Ben paradan geçtim ama bir çorap için yalan söylüyormuş konumuna getiriyorlar insanı. Ki orada 2 çorapta görünmüyor, asla bir daha alışveriş yapmam LCW'ya uğramam dahi.
Arnavutköy Avlu 34 LCW mağazasından dün akşam ürün aldım fiş var fakat ürün eksik bu sabah aradım gelin yardımcı oluruz dediler akşam gittim kamera görüntülerine baktılar çorap konulmuş dediler 2 çorap vardı biri konulmuş biri konulmamış düşürmüş olabilirsiniz dediler kendimden emin olmama rağmen kabul edilmedi artık eksikten geçtim asılsız konuşuyor konumuna düşürüyorlar insanı ki bir çorap için tekrar gidecek halim yok bir daha asla LCW dan alışveriş yapmam
LCW den aldım ürünler kirli, yırtık ve eksik geliyor. Ne kadar şikayet yazılıyor defolu ürünleri satmaktan vazgeçmiyorlar. Kirli külotlu çorap gönderildi. 2'li sipariş verdim 1 tane geldi. 4-5 yaş külotlu çorap sipariş ettim 3-4 aylık geldi ve yırtık ; ponponlu şapkayı sipariş ettim bir ponpon eksik...
LCW kullanılmış çorap yolladı ve iadesini yatırmadı. Biz kontrol etmeden yollamıyoruz dediler. Birinin ayağından çıkarıp geri pakete olduğu gibi koyduğu çorap. Daha önce de eksik yollamışlardı aylarca ben takip ettim. Takipsiz bir firma ve sizi inanmıyorlar
0 Yorum