LC Waikiki Çark Kuponum Kayboldu

04 Haziran

LCW internet uygulaması üzerinde çarktan hak kazandığım %25 lik indirim kuponu kazandım fakat kuponun kodunu kopyalamadım ekran fotoğrafı da çekmedim yarın kullanırım dedim ertesi gün ise kampanya kodunu hiçbir yerde bulamadım. Lütfen yardımcı olur musunuz?

LC Waikiki Logo
04 Haziran 10:59

LCW Kupon Kodu Sorunu

03 Ağustos

LCW Kupon Kodu Sorunu LCW mobil uygulamasından bana verilen hiçbir kupon kodunu kullanamıyorum. LCW sitesinden çarkı çevirden 400 TL üzerine %23 indirim kuponu kazandım fakat Kampanya kullanılamıyor yazısıyla karşılaşıyorum. Çarkı çevirden kazandığım kuponlarımı kullanamamamın yanı sıra genç üyeliği...

LCW Kupon Kodu Sorunu

01 Temmuz

LCW Kupon Kodu Sorunu LCW mobil uygulamasından bana verilen hiçbir kupon kodunu kullanamıyorum. LCW sitesinden sipariş girdim. 300 TL üzeri 120 TL indirim denildi. Kampanya kullanılamıyor. Mevcut bulunan diğer kuponlarda çalışmamaktadır. Şartlar sağlanmaktadır.

LCW Kazandığım 200 TL İndirim Kuponunu Vermiyor

30 Haziran

LCW online satış sayfasından LCW anketi adı altında bir anket başlatmışlar. 600 TL alışverişi 200 TL indirim kuponu hediyesi varmış vakit ayırıp anketi yapıyoruz fakat herhangi bir indirim kodu gelmedi. Destek hattından yardım istedim. Bana bir indirim kuponu tanımladılar. Karışıklığı gidermek için ...

LCW Kazandığım 200 TL İndirim Kuponunu Vermiyor

LCW Kodum Olduğu Halde Kullanamıyorum

20 Haziran

LCW fırsat kuponu 300 TL 100 TL indirim. Dün sırf bunun için telefonuma LCW mobil uygulama indirip alışveriş için sepete 300 TL tutarını geçen ürün ekledim ve kodu kullanamadım. Katılım sağlayamadınız diyor böyle bir kampanya varken neden peki böyle bir bilgi geliyor

LCW Kodum Olduğu Halde Kullanamıyorum

LC Waikiki İndirim Kuponum Nerede Acaba

07 Haziran

Lcw uygulaması üzerinde çarktan sepette %25 indirim kuponu kazandım. Fakat kuponun kodunu kopyalamadım, ekran fotoğrafı da çekmedim. İllaki bir yerdedir, yarın kullanırım dedim. Ertesi gün ise kampanya kodunu hiçbir yerde bulamadım. Lütfen yardımcı olun bana.

0 Yorum

LC Waikiki Şikayetvar üye markasıdır