Deprem destek listelerine hızlı erişin!

Lays

tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 2
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Lays ile ilgili bir şikayetin mi var?
956 Şikayet
Şikayet Sıralaması
29 Ocak 2021

Lays Cips İçinden Kıl Çıkması!

Lays Yoğurt ve Mevsim Yeşillikli" cipsinizden 2 kez resmen kıl yumağı çıktı. Çocuklarımıza markanıza güvenerek aldığımız bu tarz ürünlerden kıl çıkması sizin için çok utanç verici bizim için de tam bir hayal kırıklığı oldu. Bir daha asla almam.

26 Ocak 2021

Lays Kaşık Cips Kaldırıldı Mı?

Kaşık cips kaldırıldı mı? Nereden alabiliriz koli şeklinde falan çoklu alabiliyor muyuz? ??????????????????????????????????????????????????????????

26 Ocak 2021

Lays Marka Cipsten Tahta Parçası Çıktı

Bugün sabah cips almak için gittiğim marketten Lays cips aldım ve içerisinde küçük tahta parçası çıktı ilk başta ne olduğunu anlamadım fakat ağzımdan çıkarınca tahta parçası olduğunu gördüm. İlk defa bir cipsin içinde böyle bir şey ile karşılaşıyorum. Gerekenin yapılmasını istiyorum

Lays Marka Cipsten Tahta Parçası Çıktı
24 Ocak 2021

Lays Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı

Bugün A101 marketinde aldığım Lays cips ten tüy çıktı çocuklar yerken fark etti. Böyle bir şey olamaz. Güvenip aldığım marka böyle yapıyorsa başka markalar kim bilir ne yapıyordur bu kadar sorumsuzluk olamaz. Elimizi neye atıyorsak bir şey çıkıyor. Bir daha cips almam

Lays Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı
24 Ocak 2021

Lays Sade Cipsin İçinden Simsiyah Madde Çıktı!

Arkadaşlarımızla muhabbetimizin yanında atıştırmalık almak istedik cips reyonuna geldiğimizde seçenek çöktü ancak biz büyük bir marka olması ve reklamlarından aldığımız güven ile Lays almaya karar verdik. Evde paketi açtığımızda içerisinde simsiyah hiç hoş görünmeyen insanın baktıkça bu cipsilerin n...

23 Ocak 2021

Lays Cips İçeriklerinde Gluten Olur Mu?

Çölyak hastası olduğum için önceden Lays'in baharatlı (kırmızı paket) olanı cipsini yiyebiliyordum fakat sonradan cipsin içeriğini okuduğumda gluten içerir yazısını gördüm. Acaba çölyak hastaları veya glütene duyarlı kişiler için bir çalışma yapılacak mı?

21 Ocak 2021

Lays Paketinden Cips Yanık Çıktı

Lays ketçaplı paketimden yanmış cips çıktı. Bu şekilde yanmış cipslere dikkat edilmelidir. Bir daha bu durumla karşılaşmak istemiyorum. Bu duruma bir çözüm bulunmalı. Bir daha bu cipsten almayacağım. Yarısı boşa gitti.

20 Ocak 2021

Lays Kaşık Cips Kaldırıldı Mi

Ben bu urunu zevkle yiyordum haftada 1 yiyorduk bir ara Bim e geliyordu gecen gün gittiğimde göremedim ne olduğunu bilen var mı? Tadi damağımda kaldı nereden bulabilirim bilen veya gören var mı var mı var mı var mı var mı var mı var mı var mı var mı var mı var mı

18 Ocak 2021

Lays Cipse Yapışık Ne Olduğu Belli Olmayan Tüy Yumağı!

Lays cipsten çıkan, cipse yapışık ne olduğu belli olmayan tüy! Cipsi yerken bir anda paketin içinden fark ettim çok üzücü ve mide bulandırıcı... Böyle bir markadan bile bu tarz şeyler görüyorsak diyecek kelime yok. Sağlıklı değil ve asla bir daha almam.

18 Ocak 2021

Lays Fritolay Cips  İçinden Canavar Çıktı!

Lays cipsin içinden tiksindirici parçaların açıklamasını acilen rica ederim. Bu salgın döneminde insan sağlığını tehdit eden bu parçaların nasıl bir açıklaması olabilir? Kalite Kontrol operasyonunuz nasıl çalışıyor bilmiyorum. Market: Mersin/ Mires Market.

Efe

Lays'ten Çıkan Garip Cisim

16 Ocak cumartesi günü birkaç çeşit Fritolay grubu cips aldım Lay's baharatlı cipsin içinden resmen baharat kaplı kızarmış plastik çıktı :( emin olmak için masaya sertçe vurdum kesinlikle kırılmıyor. Patates olduğuna inanmıyorum! Evde 4 yaşında bir oğlumuz var eğer paketi ben değil de o açıp yeseydi...

Lays Fırından Cipsin İçinden Çıkan Mavi Plastik

Cips yiyeyim dedim paketi bir açtım içinden Mavi plastik değişik bir cisim çıktı midem kalktı. Gerçekten sizin gibi bir firmaya hiç yakışmıyor. Bu nedir ya bir de cipsi bir avuç koymuşsunuz utanmadan! En sevdiğim cipsten soğuttunuz evde 2 yaşında bebeğim var o bu cipsi açmış olsaydı ne olacaktı? Bun...

Lays Çok Tuzlu Ve Topak Topak Olmuş Tuzu

Lays klasik aldım büyük paket aldım. 7 buçuk tl verdim yani çok acayip tuzlu ve tuz bazı yerlerinde topaklaşmış. Şimdi yaşlı insanlarda yiyor bunu zaten yiyemedim çok tuzluydu resmen paramı çöpe attım. Daha zaten Lays'Mis benden uzak olsun hiç mi hiç memnun kalmadım.

Lays Farklı Tür De Cips

Cips paketinin içerisin de birbirine yapışmış mide bulandırıcı cips çıkıyor. Dünya Ca ünlü bir markanın daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. Severek tükettiğimiz çocuklarımıza da tükettirdiğimiz üründe böyle şeyler le karşılaşmak hiç hoş bir şey değil

Lays Farklı Tür De Cips

Lays Şifreleri Geçersiz Bıktık Artık

Bu kaçıncı boş yok Okey için alıyoruz 7 TL'ye yaklaşmış şifreleriniz hep geçersiz dalga geçer gibi her aldığım mı geçersiz olur yanıltılıyoruz. Bu sürekli yaşanan bir durum neden telafisi olmadığı gibi çözümde üretmekten Yana değilsiniz dünkü firma değilsiniz.

Lays Şifreleri Geçersiz Bıktık Artık
Zeynep sonuçtan çok memnun

Lays Cips Yeşil Çıktı

Migros'tan aldığım 150 gr parti boy cipsin içinde fıstık yeşil fosfor kalemle boyanmış gibi cipsler çıktı. Küflenmiş mi boya mı anlamadım ama yenen bi...

Gürçem'in Teşekkür Mesajı

“Her şey için teşekkür ederim”

Gürçem Şikayetini Yayından Kaldırdı
12 Ocak 2021

Lays Fırından Mevsim Çeşnili Koyun Kokusu

File marketten 3 adet Lays fırından aldık. İlk açtığım pakette iğrenç bir tad aldık. Kokusunda bir şey yok yerken yok yuttuktan sonra hayvansal bir gıda da olan ahır koyun kokusu gibi bir şey geliyor. Çöpe döktük 2. Açtığım pakette ise onun kadar olmasa da aynı sorun var. Kaç kişiye denettiysem mide...

Lays Fırından Mevsim Çeşnili Koyun Kokusu
12 Ocak 2021

Lays İnanılmaz Paketin İçinden Ceviz Büyüklüğünde Parçalar Çıktı

Lays fırından paketini açtım, tabağa dökmemle birlikte içinden üç dört parça ceviz büyüklüğünde değişik iğrenç topaklar döküldü. İnanamıyorum küflenmiş topak topak olmuş tadımız kaçtı, midem kalktı böyle bir şey nasıl olur aklım almıyor, 134 gramına 7 TL verdiğimiz cipsin içinden yaklaşık 100 gramda...

27 Ocak 2021
Özlem Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Lays, 7 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %98
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Lays, 7 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %98
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Lay’s müşteri hizmetleri numarası nedir?
Lay’s müşteri hizmetleri numarası +90 850 281 33 55’tir.
Lay’s cips çeşitleri nelerdir?
Lay’s cips ile ilgili daha farklı bir sorum var.
Lay’s hakkında daha farklı bir soru ya da sorununuz varsa, buraya tıklayarak Şikayetvar'a yazabilirsiniz. Böylece sorununuzu hem marka hem de tüketicilerle paylaşabilirsiniz.

Lay’s Hakkında

Lay’s; PepsiCo'nun Frito-Lay şirketinin sahibi olduğu bir cips markasıdır. İlk olarak 1932 yılında kurulan Lay’s, farklı ülkelerde farklı isimlerle bilinmektedir. Lay’s cips 1965 yılından bu yana PepsiCo'nun sahibi olduğu bir şirket olan Frito-Lay'in bir parçası olarak pazarlanmıştır. Grubun diğer markaları; Doritos, Fritos, Ruffles, Cheetos ve Sun Chips markalarıdır. Türkiye’de en sevilen ve en popüler cips markalarından biri olan Lay’s, geniş ürün gamıyla her damak zevkinden tüketiciye hitap etmeyi başarmaktadır. Partilerin, kutlamaların, film gecelerinin ve atıştırma sofralarının olmazsa olmazı olan Lay’s cipsler, farklı baharat ve çeşnilerle ya da sade olarak hazırlanmaktadır. Lay’s cips çeşitleri, tüketicilerin Lay’s cips yorumları ile ilgili fikir sahibi olmak için sayfamızda yer alan kullanıcı yorumlarını inceleyebilirsiniz.

Lay’s Cips Çeşitleri Nelerdir?

Lay’s cips çeşitleri arasında farklı damak zevklerine uygun seçenekler bulunuyor. Atıştırma sofralarının baş köşesinde kendine yer bulan Lay’s cips çeşitleri; Lay’s klasik, baharatlı, yoğurt ve mevsim yeşillikli, İzmir tulum peynir tadında, tulum peyniri ve zeytin aromalı, fırından yoğurt ve mevsim yeşillikli, kurutulmuş domates aromalı ve fesleğenli seçenekleriyle beğeninize sunulmaktadır. Doyumsuz Lay’s cips çeşitleri ile parti sofralarınıza renk katabilirsiniz. Klasik Lay’s patates cipsi, markanın vazgeçilmeyen favori lezzeti olsa da farklı baharatlar ve çeşnilerle hazırlanan Lay’s cips çeşitleri de büyük beğeni kazanmıştır. Bunlardan biri olan Lay’s yoğurt ve mevsim yeşillikli; mevsimin en güzel yeşilliklerini yoğurdun hafif tadı ile bir araya getirmektedir. Özgün bir tat arayanların tercihi olan yoğurtlu ve mevsim yeşillikli Lay’s, aynı zamanda fırından seçeneğiyle de sunulmaktadır. Bir başka sevilen Lay’s lezzeti ise İzmir tulum peyniri tadında. Sizi Ege’ye götürecek bu lezzet, uzun bir süredir raflardaki yerini korumaktadır. Bunun yanı sıra; bir başka tulum peynir lezzetine sahip Lay’s çeşidi de fırından tulum peyniri ve zeytin aromalı cips. %50 daha az yağlı olan bu cips çeşidi de farklı lezzet arayanların gözdesi. Bir başka %50 daha az yağlı cips çeşidi de fırından kurutulmuş domates aromalı ve fesleğenli. Sevdiğiniz patates tadının fırınlanmış hali olan bu lezzet de raflarda sizleri bekliyor.

Lay’s İletişim Kanalları Nelerdir?

Lay’s cips çeşitlerine ister online isterseniz de pek çok market, bakkal ve büfe gibi satış noktalarından ulaşabilirsiniz. Lay’s cips çeşitleri, içeriği ile ilgili daha fazla bilgi almak ya da aklınıza takılan herhangi bir konuda soru sormak isterseniz Lay’s iletişim kanallarını kullanarak markayla iletişime geçebilirsiniz. Lay’s iletişim kanalları arasında; [email protected] destek e-posta adresine e-mail gönderme ve Lay’s tüketici iletişim hattı numarasını arama seçenekleri yer almaktadır. Ayrıca her türlü konudaki Lay’s cips şikayet ve yorumlarınızı sayfamız üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.