Deprem destek listelerine hızlı erişin!

Lays

tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 2
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Lays ile ilgili bir şikayetin mi var?
949 Şikayet
Şikayet Sıralaması
26 Aralık 2021
Gizem'in Teşekkür Mesajı

“Teşekkür ederim urunu gelip alıp inceledikleri için içim rahat etti”

Lays Cips Paketinden Çıkan Cisim

Lays baharatlı cips Paketinden ne olduğunu bilmediğimiz sert bir cisim çıktı neredeyse esimin dişini kıracaktı ne olduğu hakkında inceleme yapılmasını...

25 Aralık 2021

Lays Ürün Temininde Sıkıntı

Ben Kayseri'de market işletiyorum aylardırstand bom boş neden gelmiyor bayiniz bilmiyoruz ilgilenmenizi rica ediyoruz. Borcumuz yok peşin çalışıyoruz. Yıllardır davetle geliyorlar aramazsak gelmiyorlar sebep sorunca bizde kayıtlı değilsiniz diyorlar eleman değişti haberimiz yok diyorlar

Lays Ürün Temininde Sıkıntı
22 Aralık 2021

Lays'te Şifre Çıkmadı ,Hatalı

Lays Mega klasik paketten şifre ya da içinden bant çıkmadı onca param boşa gitti Okey puanı yükleyemedim koca paket boş çıktı neden yanıltılıyoruz anlamadım. Koymayın ama doğru söyleyin biz yine alırız yemek için... Ama böyle olunca saf gibi hissediyoruz.

20 Aralık 2021

Lays'ten Kıl Çıktı

Lays fırından cips paketinde kıl çıktı resmen cipse yapışık şekilde artık almayacağım demek ki sağlıklı ve titiz ortamlarda üretilmiyor lays fırından cips paketinde kıl çıktı resmen cipse yapışık şekilde artık almayacağım demek ki sağlıklı ve titiz ortamlarda üretilmiyor.

Lays'ten Kıl Çıktı
18 Aralık 2021

Lays Cipsin İçini Açınca Üzerinden Erimiş Plastik Çıktı

Lays fırından yoğurt ve mevsim yeşillikli patates cipi açıp yediğim anda bir tanesinin üzerinde Mavi renkte erimiş ve yapışmış plastik olduğunu fark ettim. Bunu fark etmeden yesem sağlık sorununa belki sebep olabilirdi. Küçük bir şey ama olmayacak diye bir şey yok.

Lays Cipsin İçini Açınca Üzerinden Erimiş Plastik Çıktı
17 Aralık 2021

Lays Baharatlı Cipsin Kötü Tadı

Merhaba, marketten Lays baharatlı cips satın aldık. Paketi açar açmaz kokusunda ve tadında gariplik vardı. Kullanılan yağdan sanırım gerçekten çok kötü tadıyordu. Naylonumsu bir tadı vardı. Midemizi bulandırdı. Yiyemedik. Tarihi mi geçti diye baktık fakat tarihi de geçmemiş. Kendilerine mail üzerind...

13 Aralık 2021
Yeliz'in Teşekkür Mesajı

“İlgilendiğiniz için teşekkürler”

Lays'in İstediğim Ürününü Bulamıyorum

Lays'in tuz ve sirke aromalı cipsini İstanbul'un hiçbir yerinde bulamıyorum. Marketlere dağıtımı neden yapılmıyor? Talep görmesine rağmen!. Alışveriş ...

12 Aralık 2021

Lays Paketinden Tanımsız Cisim!

Kata cips paketinin içerisinden tanımlayamadığımız cisimler çıktı ve gerçekten çok kötü gözüküyordu bu firma nasıl böyle bir şey yapar aklımız almıyor bu konuyla alakalı hemen bir araştırma yapılmalı ve bu firmaya denetleme getirilmelidir bunun olması gerekiyor!

10 Aralık 2021

Lays Cipsin Üstündeki Garip Madde

Lays cipsinin üzerindeki garip şey ne olduğunu anlayabilmiş değilim. Sanki küflenmiş bir madde acilen benimle iletişime geçmenizi ve bu sorunu çözmenizi ivedilikle bekliyorum. Gerçekten merak ediyorum. Bu nasıl bir şey ve üstündeki ne insan sağlığı bu kadar ucuz olmamalı

09 Aralık 2021

Lays Cips Üzerinde Böcek Bacak Çıktı

Daha bugün A101'den aldığım Lays cipsinin içinden böcek bacağı çıktı gerçekten kötü bir durum insan bir daha ne almak ne de yemek istiyor. Lays gibi büyük bir markanın bu hatası çok üzücü midemiz bulandı Lays'in daha dikkatli olmasını istiyoruz.

09 Aralık 2021

Lays'in İçinden Tuhaf Bir Şey Çıktı

Lays'in içinden kömür gibi bir şey çıktı A101 den aldığımız bir ürün pes yani o kadar para veriyoruz. Yazıklar olsun içinde hafif yanıklı cipsler daha var cidden beklemezdim. Böyle bir şey olmasına ve güvenerek alıyoruz, sırf markalı diye ama olmadı bu Lays yazıklar olsun

Lays'in İçinden Tuhaf Bir Şey Çıktı
07 Aralık 2021

Lays Cips Ambalaj İçerisinde Sinek Çıktı

Ürünün içerisinde sinek çıktı bunu bize sunmanız nasıl bir şey bu kadar iyi bir marka iken belkide küçük diye yedirdiniz bize bilemiyorum artık hayatta Lays cips almam tüketici hakkına başvuru yapacağım bilginiz olsun. Almış olduğum Lays fırında paketinde sinek ya.

Lays Cips Ambalaj İçerisinde Sinek Çıktı
06 Aralık 2021

Lay's Son Kullanma Tarihi Kolayca Silinebiliyor! Soğuk Damga Yok!

Bu cipsin son kullanma tarihi nerede? Ben elimi sürttüğümde neden son kullanma tarihi çabuk siliniyor? Neden soğuk damgalı değil? Bu ürünün tarihinin değiştirilmediğini nereden bileceğim? Migros dan aldığım bu ürün sizin sorumsuzluğunuzun göstergesi.

Lay's Son Kullanma Tarihi Kolayca Silinebiliyor! Soğuk Damga Yok!
06 Aralık 2021

Lays Paketinin Yarısı Havadan İbaret

Lays paketini sözde Mega boy yarısı havadan ibaret arkadaş şaşıyorum bu nasıl Mega boy yarısına şaşırmamak elde değil açınca sok oldum. Resmen yapmayın. Bunu bu millete yapmayın. Para kazanmak için böyle şeylere gerek yok herkesin durumu belli vaziyeti belli

Ece

videoplayer-icon

Lays paketimden çıkan böcek nedir ya koskoca firmasın sen böcekle mi kızartı patatesi bir daha yememek üzere çöpe giden ürün. Bir tek bende çıktı sandım ama görünen o ki çok kişi maalesef benim yaşadığım şoku yaşamış eve sokmam bu markayı.

Lays Cipsinde Bol Yağlı Patates Hk.!

Merhaba, maç esnasında atıştırmalığımız olması için ikili paket (Doritos ve Lays klasik ürününden aldık. Doritos harikaydı her zamanki gibi fakat bu parti klasik Lays ürünün tamamen yağ içinde unutulmuştu sanki, Midemiz bulandı ve yiyemedik. Sanırım gece üretildiğinde yağda unutulmuş ve paketlenmiş...

25 Kasım 2021
Aysu sonuçtan memnun

Lays Dağıtım Elemanlarının Umursamazlığı

1 ay önce Lays Bursa/İnegöl bayisinden marketimiz de satış yapmak için başvurduk. 1 aydır bize ne gelen var ne giden var. Dağıtıma çıkan elemanınızı a...

Ece
24 Kasım 2021

Lays Cipsin İçindeki Bilinmeyen Madde

Aldığımız cipsin sonuna geldiğimizde toprak tabakalı bir madde olduğunu gördük. Twitter dan da yazdım, paketlerin içine ne koyduğunuzu, bu paketin nasıl ambalajlandığını, bu ürünlerin kalite kontrollerini kimin yaptığını açıklamanız gerekiyor. İvedilikle dönüş yapmanızı bekliyorum.

Lays Cipsin İçindeki Bilinmeyen Madde
13 Kasım 2021

Gelmeyen Satıcı Lays'in 3aydir

Benim marketim var 4.5 ay oldu. Lays ürünleri satıyorum fakat bizim bu bölgeye bakan satıcı neden 3aydir bana uğramıyor elimde bir sürü tarihi gecen ürünler var eksiklerim var fakat nedense 3aydir satıcı bayi yok uğrayan bu mu büyüklüğünüz koca Lays daha siz verdiniz bayiye söz geçmiyor sanırım

Sinan Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Lays, 7 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %98
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Lays, 7 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %98
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Lay’s müşteri hizmetleri numarası nedir?
Lay’s müşteri hizmetleri numarası +90 850 281 33 55’tir.
Lay’s cips çeşitleri nelerdir?
Lay’s cips ile ilgili daha farklı bir sorum var.
Lay’s hakkında daha farklı bir soru ya da sorununuz varsa, buraya tıklayarak Şikayetvar'a yazabilirsiniz. Böylece sorununuzu hem marka hem de tüketicilerle paylaşabilirsiniz.

Lay’s Hakkında

Lay’s; PepsiCo'nun Frito-Lay şirketinin sahibi olduğu bir cips markasıdır. İlk olarak 1932 yılında kurulan Lay’s, farklı ülkelerde farklı isimlerle bilinmektedir. Lay’s cips 1965 yılından bu yana PepsiCo'nun sahibi olduğu bir şirket olan Frito-Lay'in bir parçası olarak pazarlanmıştır. Grubun diğer markaları; Doritos, Fritos, Ruffles, Cheetos ve Sun Chips markalarıdır. Türkiye’de en sevilen ve en popüler cips markalarından biri olan Lay’s, geniş ürün gamıyla her damak zevkinden tüketiciye hitap etmeyi başarmaktadır. Partilerin, kutlamaların, film gecelerinin ve atıştırma sofralarının olmazsa olmazı olan Lay’s cipsler, farklı baharat ve çeşnilerle ya da sade olarak hazırlanmaktadır. Lay’s cips çeşitleri, tüketicilerin Lay’s cips yorumları ile ilgili fikir sahibi olmak için sayfamızda yer alan kullanıcı yorumlarını inceleyebilirsiniz.

Lay’s Cips Çeşitleri Nelerdir?

Lay’s cips çeşitleri arasında farklı damak zevklerine uygun seçenekler bulunuyor. Atıştırma sofralarının baş köşesinde kendine yer bulan Lay’s cips çeşitleri; Lay’s klasik, baharatlı, yoğurt ve mevsim yeşillikli, İzmir tulum peynir tadında, tulum peyniri ve zeytin aromalı, fırından yoğurt ve mevsim yeşillikli, kurutulmuş domates aromalı ve fesleğenli seçenekleriyle beğeninize sunulmaktadır. Doyumsuz Lay’s cips çeşitleri ile parti sofralarınıza renk katabilirsiniz. Klasik Lay’s patates cipsi, markanın vazgeçilmeyen favori lezzeti olsa da farklı baharatlar ve çeşnilerle hazırlanan Lay’s cips çeşitleri de büyük beğeni kazanmıştır. Bunlardan biri olan Lay’s yoğurt ve mevsim yeşillikli; mevsimin en güzel yeşilliklerini yoğurdun hafif tadı ile bir araya getirmektedir. Özgün bir tat arayanların tercihi olan yoğurtlu ve mevsim yeşillikli Lay’s, aynı zamanda fırından seçeneğiyle de sunulmaktadır. Bir başka sevilen Lay’s lezzeti ise İzmir tulum peyniri tadında. Sizi Ege’ye götürecek bu lezzet, uzun bir süredir raflardaki yerini korumaktadır. Bunun yanı sıra; bir başka tulum peynir lezzetine sahip Lay’s çeşidi de fırından tulum peyniri ve zeytin aromalı cips. %50 daha az yağlı olan bu cips çeşidi de farklı lezzet arayanların gözdesi. Bir başka %50 daha az yağlı cips çeşidi de fırından kurutulmuş domates aromalı ve fesleğenli. Sevdiğiniz patates tadının fırınlanmış hali olan bu lezzet de raflarda sizleri bekliyor.

Lay’s İletişim Kanalları Nelerdir?

Lay’s cips çeşitlerine ister online isterseniz de pek çok market, bakkal ve büfe gibi satış noktalarından ulaşabilirsiniz. Lay’s cips çeşitleri, içeriği ile ilgili daha fazla bilgi almak ya da aklınıza takılan herhangi bir konuda soru sormak isterseniz Lay’s iletişim kanallarını kullanarak markayla iletişime geçebilirsiniz. Lay’s iletişim kanalları arasında; [email protected] destek e-posta adresine e-mail gönderme ve Lay’s tüketici iletişim hattı numarasını arama seçenekleri yer almaktadır. Ayrıca her türlü konudaki Lay’s cips şikayet ve yorumlarınızı sayfamız üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.