Lays Tuzlu&Sirkeli Cipse 2022 yazında aşık oldum bakmadığım market kalmamasına rağmen artık hiçbir yerde bulamıyorum. Üretimden kaldırıldı mı acaba? Kaldırılmadıysa neden hiçbir yerde bulunmuyor. Bu konuda geri dönüş sağlanırsa çok mutlu olurum. Teşekkürler.
Lays'in en güzel ürünü olan sirkeli cips piyasa da bulunamamaktadır. En son 2 ay önce bir bakkaldan almıştım ve o günden beri girdiğim bakkal ve marketlerin hiç birinde bulamadım. Bu kadar güzel bir ürünün piyasa da olmaması ben gerçekten çok üzüyor. Buradan Lays firmasına sesleniyorum lütfen bizi s...
Lays Tuz Sirke cipsine bayılıyorum ama son 1 aydır hiçbir yerde yok. Gecen hafta ilk kez Gayrettepe metroda bir büfede en a 10-15 paket gördüm ama başka yerlerde yoktu, bugün gittiğimde orada da yoktu. Acilen geri gelmesi lazım özellikle Beşiktaş'a lütfen gönderin teşekkürler
Lays Tuz ve Sirkeli cipsi en lezzetli ürününüz, ama hiçbir markette bulunmamasının bilinçli olduğunu düşünüyorum. Ürün internet sitenizde de yok. Sadece bazı küçük tekellerde gördüm şimdiye kadar. Bu durumda cipsi piyasadan mı kaldırıyorsunuz, yoksa içeriğinde ekstra sakıncalı bir şey mi var?
Devamını Oku
Enes'in Teşekkür Mesajı
“Ürün için iletişime geçildi ve sorunum çözüldü teşekkür ederim”
Lays firmasına buradan sesleniyorum. Bu cipslerin tadını insanlara sormadan mı, piyasaya sürüyorsunuz? Sirkeli tuzlu diye cips fikrini kim sizin aklınıza soktu? Yanlışlıkla aldık gecemizi zehir etti bir an önce kaldırın lütfen
Dünyada yediğin tadı en kötü olan cips yoğurt mevsim yeşillikli sanıp aldım bu kadar kötü bir tat olamaz. Zorla yedim neden yani sirkeyle cips yapma gereği duydunuz turşu yemiş gibi oldum. Umarım daha satılmaz yiyebilen var mı cidden parama acıdım şu an ya
Muğla'da tatil yaparken tanıştığım Lay's sirkeli cipsi, Ankara'da hiçbir yerde bulamadım. Bilseydim stok yapıp gelirdim. Bu kadar talep varken niye her yerde satışa çıkarmıyorsunuz? Başka hiçbir cipsten onun kadar zevk almıyorum. Sesimizi duyun lütfen, verin bize cipsimizi 😢😢
Lays sirke ve tuz cipsiyi Tokat'ta her marketi aradığım halde hiçbir markette bulamıyorum. Bunun için acil bir çözüm istiyorum. Tokat'ta da en azından bazı marketlerde olmasını rica ediyorum. İnternet sitelerinde dahi bulamadım. En azından büyük marketlerde bari olmalı
Lay's Tuz ve Sirkeli cipsi İstanbul içerisindeki hiçbir market veya bakkalda bulamıyorum. İnternetten satış yapan yerlerde ise stokta olmadığı bilgisi veriliyor ve çok pahalı. Bu ürünü nereden tedarik edebileceğimiz hakkında bir bilgi verebilir misiniz?
Lay's Tuz ve Sirkeli cipsi Ankara'da bulamıyorum. Aynı durum tulum peynirli olan için de geçerli. Birisi Bodrum'daki bir Migros'ta vardı sadece. Diğeri de Ankara Bağlıca'daki bir A101de. Başka satan yok. Eğer satmayacaksanız neden ürettiniz ki bunları?
Lays sirkeli Sakarya'da yok! Bulamıyorum. Gezmediğim market kalmadı. İnternette aşırı pahalı. Geçen yaz Marmaris'te bolca yemiştim, her gün alıyorduk. Sakarya'da asla bulamıyorum. Lays gibi büyük bir markanın bu kadar sevilen cipsi niye satılmaz anlamıyorum. Yardımcı olur musunuz
Lay's sirkeli cipsi İzmir'de ve çevresinde hiçbir markette bulamıyorum satılan... Özellikle bana bilgisi verilecek bir market var mı İzmir Buca'da oturuyorum önceden Kocaeli İzmit'te oturuyordum orada da yok, Marmaris'e gittikçe alıyorum yılda bir lütfen buna bir çare bulunsun... İnternette çok uçuk...
Lays Sirkeli çipsi eskiden bazı büfelerde buluyordum, şimdi onlineda da büfelerde de yok. Antalya'da nerede bulabilirim, burası Turist bölgesi ve sirkeli cips yurt dışında oldukça popüler, stokta bolca bulunması sizin açınızdan mantıklı. Lütfen stokları yenileyin, alabileceğim noktaları iletin.
Lay's sirkeli cipsi Ankara'da hiçbir yerde bulamıyorum. Bakmadığım market kalmadı. Tadını bu kadar çok sevdiğim bir cipsi hiçbir yerde bulamamak gerçekten çok üzücü. Ankara gibi bir şehirde, başkentte dahi bulamamak, bu kadar talebe rağmen nasıl mümkün anlamıyorum. Lütfen bir çözüm bulun. Marketlerd...
Lay's Tuz & Sirke aromalı ürünü İstanbul - Üsküdar ve Ümraniye civarlarında hiçbir market ve bakkalda bulamıyorum. İnternette ise çok uçuk fiyatlara satılıyor. Sevilen ve rağbet gören bu cipsin İstanbul gibi büyük bir şehirde çoğu yerde satılmasını talep ediyorum.
Yaşadığım yerde tüm marketleri gezmeme rağmen Sirkeli ve Tuzlu Lay's'i bulamıyorum. Üretimi mi durduruldu yoksa başka bir sorun mu var bilmiyorum. Nereden bulacağım konusunda da hiçbir bilgim yok. Lütfen bir dönüş sağlayın en sevdiğim ürüne sahip olamamak beni üzdü.
Tuzlu ve sirkeli Lays hayatımda yediğim en güzel cipsti ama bir türlü bulamıyorum. En son Kıbrıs'ta yedim lütfen artık şu ürünü dağıtın ya da ücreti ile gönderin en son bu urunu Kıbrıs'ta bulmuştum İstanbul'da hiç bulamadım. Şimdi Balıkesir'deyim bulamam imkansız galiba
Lays'in sirkeli tuzlu cipsini hiçbir yerde bulamıyorum. Fabrikaya gidip yalvarmama çok az kaldı. Lütfen marketlere dağıtımını yapın ya da internet üzerinden siparişle gönderin. Kocaeli de aramadığım yer kalmadı. Online marketlere bile baktım ama oralarda da bulamadım. Yardımcı olursanız beni çok mut...