Duygu
17 Eylül

Lays 8690624 102017 Yoğurtlu ve mevsim yeşillikli cips paketinin içerisinden bilinmeyen bir cisim fark cisim yeşil krem görünümünde olup plastik ya da taş olduğu düşünülmektedir. Ürünle ilgili şikayetimiz dikkate alıp, tarafımıza bildirilmesini istemekteyiz., Dikkate alınmadığı takdirde gerekli yerlere başvuracağımız bilinmeli

Lays Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 5 sa 28 dk
18 Eylül 10:28
19 Eylül 10:10
20 Eylül 09:56

Feyzullah
2 hafta önce

Marketten aldığım 145 gr Lays yoğurt ve mevsim yeşillikleri cipsin ilk başta nemli bir kokusu vardı. Buna rağmen yemeye devam ettim ancak paketin yarısına geldiğimde, yaklaşık 50-60 gr ağırlığında, ortası küflü ve kötü kokan bir parça ile karşılaştım. Bu durum karşısında kendimi kötü hissettim ve ra...

Malik
2 hafta önce

Lay's Yoğurt Mevsim Yeşillikleri Patates Cipsi aldım, yeni tarihli. Son kullanma tarihi 28.03.24 tarihlidir ve içinden siyah bir yanık şey çıktı, aklıma kötü kötü şeyler geliyor! Patatese benziyor fakat üretim yaparken dikkat edilmemesi garip! Fotoğrafını ekledim.

Zeliha
3 hafta önce

Lay's yoğurt ve mevsim yeşillikli cipsi sürekli severek tüketiyorum. Ancak bu kez aldığımda içinden çok sert bir parça çıktı ve dişimi ısırdım. Ayrıca, içinden çıkan promosyon kodunu sürekli kullanmama rağmen 'boş' uyarısı alıyorum. Bu durum insanları yanıltıyor gibi hissettiriyor. Bu konuda gerekli...

Akif
3 hafta önce

Merhabalar, bugün aldığım Lay's yoğurtlu ve mevsim yeşillikli cipsin içinden yabancı bir cisim çıktı. Paketin son kullanma tarihi uygun olmasına rağmen içinden kurumuş ağaç parçalarına benzeyen bir cisim çıktı. Konu hakkında gereğinin yapılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Lays Cipsten Çıkan Tahta Uzun Tahta Parçası

Asli
3 hafta önce

Lays yoğurt ve mevsim yeşillikli cips paketinden çıkan tahta parçası boğazıma takıldı. Gerçekten çocuklar bu ürünü tüketiyor. Bu nasıl bir sorumsuzluktur? Küçük bir parça da değil. Ayrıca tahtanın bu cipsin içinde ne işi var? Açıklamanızı bekliyorum. Bu kadar umursamazlık olmaz.

0 Yorum

Lays Şikayetvar üye markasıdır