Lays ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür 02 Mart 2020 12:53
Lays Solucan Gibi Bir Şey Çıktı

1 martta Banabi ® üzerinden Lays siparişi verdim açtığımda solucana benzer bir şey cipsin üstündeydi bende resmini çekip çöpe attım Lays'e mail attım maillerinde sorun olduğu için iletilmedi 2 mart Lays müşteri hizmetlerini aradım ürün olmadan hiçbir şey yapamayacaklarını söylediler. bende bütün sanal sosyal medyada paylaşma kararı aldım bu nasıl bir iş akışı bu nasıl insanların sağlığını tehlikeye atıyorsunuz.

Lays Logo
Lays05 Mart 2020 11:30
Lays Logo
Lays05 Mart 2020 11:31
Özgür05 Nisan 2020 14:16
Lays Solucan Gibi Bir Şey Çıktı

Böyle Bir Yalan Söyleyen Düzenbaz bi firma olamaz benimle görüştüklerini söylemişler evet aradılar ürün tedariği özür paketi yollayacağız dediler 1 ay oldu halen ortada bir şey yok yalan konuşan bir personel sağlıkla oynayn bir firma ama merak etmeyin bu işin peşini bırakmayacağım

18 saat önce

Lays Paketin İçinden Böcek Çıkması

Marketten aldığımız Lays Klasik cips paketinin içindeki cipste, cipse yapışık böcek, sinek tarzı bir şey çıktı. Böcek cips ile beraber pişmiş. Lays Türkiye sitesine yazdık fakat karşılık alamadık. Umarım gerekenin yapılmasını sağlarsınız. İyi günler.

3 gün önce

videoplayer-icon

Lays cipsinin içerisinden ne olduğu belli olmayan bir madde çıktı. Maalesef biz bunu sona doğru fark ettik çocuğum yesin diye almıştık yetkilerden acilen bu konuda bir açıklama ve destek istiyoruz. Zehirli bir maddemi bozulmuş bir madde mi? Ufak çocuğum yedi bu cinsten. Konu hakkında açıklama ve inc...

• profile
1 Destekçi
3 gün önce

Lays Fırında Cipsten Böcek Çıktı

Dün Kahramanmaraş nfk Migros şubesinden almış olduğum Lays Fırında cipsinden kırmızı renkte küçük bir böcek çıktı. Yedim yedim dibine gelince fark ettim... Midem bulanıyor hâlâ... Kaliteli yiyelim diye Lays aldık çıkana bak. Bir daha alır mıyım sanmam. Böcek kurumuş bir de 😂

• profile
1 Destekçi

2 Yorum

Son durum nedir?

Özgür

Sözde ürün telafisi yapıyorlar bir de bahaneleri şu şekilde bayilerden solucan falan girebiliyormuş ne kadar alakasız bir yalan solucan giren bi paket havayı nasıl sağlıcak paketin havası solucan deliyor paketi içine giriyor geri o deliği kapatıyor