Lays Fırından İçinden Kotu Şey Çıkması

22 TL'ye 'Lays Fırından' aldım paketin %55'i boş sadece hava var bu kadar hava fazla deyip %45'ine de biraz cips atmışlar resmen bu kadarda fazla koymayın ya bu cipsi komaya falan gireriz bu kadar fazla cipsle izleyecek film ararken bitti zaten cips şu pakete biraz daha cips koyun lütfen.
Klasik Lays'in az tuzlu çıkmasını istiyorum. Aşırı tuzlu yağı ve tuzu azaltın biraz sağlıklı üretimler yapın fırından serileriniz maalesef güzel değil baharatlı olan boğazı yakıyor yoğurt konusuna gelirsek yoğurt aromalı cipslerinizi sevemiyorum ekşi geliyor.
Neredeyse her gün aldığım sevdiğim cips ama içinden bugün saç çıktı (siyah) yani bu daha yenmez normalde bakmam da demek ki bakılması gerekiyormuş kanıt isteyeceksiniz de saçın katını nasıl yapacağım ve şikayet için 250 karakter koymasaydınız bayağı saçma olmuş
Dün akşam saatlerin de marketten sipariş verdiğim Lays fırından çıkan ilginç madde beni açıkçası şaşırttı. Emziren bir anne olarak canım çekmişti baharatlı yiyemediğim için de yoğurt mevsim versiyonunu yiyorum ama paket içerisinden çıkan değişik bir cisim beni üzdü ki ben Lays markasının cipslerini ...
Az önce marketten 18 TL verip aldığım fırından cipsinizin paketi neredeyse boş çıktı. Elimle sayabileceğim kadar neredeyse 1 avuç gramaj hesabını ortaya atmaya kalkmadan önce paket boyutlarınızı düşürüp gramajınızı fazlalaştırabilirsiniz.
Lays fırından aldım yerken içinden anlamadığım şekilde cismini ismini bilmediğim kotu bir şey çıktı gerçekten aşırı midem bulandı çok kotu bir görüntüsü var ve ne olduğu belirsiz yani hiç böyle bir durumla karşılaşmamıştım ama gerçekten şu an sanırım bir daha Lays almayacağım