Lays ile ilgili
  •   Çözüldü

Lays Cipslerin Boş Yok Yalanı

Elamet
Elamet 28 Haziran 2022 16:30

Doritos, Lays ve Ruffles ® ürünlerinde boş yok yalanı cipsi keyifle yemiştim ve bitirdikten sonra uc Okey Plus ® vs. İçin kodu kazandırıyor'da okutmak istedim ve şifreye bakmak istediğim'de şifre yok sadece arkasında kağıt gibi bir şey var acil düzeltilmesi gerekir.

01 Temmuz 2022 17:19
Ek

Ruffles ürünlerindeki şifrenin çıkmaması bugün aldığım Ruffles cipsinin önünde uc Okey Plus filan yazıyordu aldığım gün cipsi bitirip şifreyi okutmak istediğimde ise şifre yok ve GB filan'da kazanamadım ve bu durumun acil düzeltilmesi lazım he bir de boş yok yazmışsınız milleti mi kazıklıyorsunuz ve bu cipsler Fritolay şirketine ait bunu herkes biliyor ve Ruffles bana acil geri dönüş yapması lazım.

Lays Logo
Lays29 Haziran 2022 12:57

4 gün önce

Lays Baharatlı Cips Paketinden Kızarmış Böcek Çıktı

videoplayer-icon

24 Mayıs 2023'te BİM'den aldığım Lays baharatlı cipsin içinden kocaman kızarmış bir böcek çıktı. Yarısına kadar yedim, tam yarısında gördüm. Neredeyse böceği de yiyordum; cips kırıntısı zannedip. Tüketici Hakları'na artı haber kanalları ve gerekli olan her yere şikayet ve dava edeceğim.

4 gün önce

Lays Baharatlı Cips Tüketim Tarihi Geçmiş İçeriği Bozuk

Bugün Lays baharatlı cips aldım. Tadı bir garipti. Son kullanma tarihine bakınca tarihi geçmiş. Resmen insanları zehirliyorsunuz. Denetimde biraz daha dikkatli olun lütfen. Güvenerek sizden alıyoruz. Düştüğümüz duruma bakın. Fişini de çöpe attığım için gidip geride veremedim hem paradan hem sağlığım...

6 gün önce

Lays Yanık Patates Cips

Bu cips Lays cips'e yakışmıyor. Paketin yarısı koyu renkli ve siyah cips dolu. Kokusu da sanki yıllanmış yağ ile yapılmış gibi. Ürünü Migros'tan aldım, ilk defa böyle bir Lays görüyorum. Çok para verip ucuz patates almışım gibi hissettim. Kalitesi de düşük, yazık. Paketin yarısı çöpe gitti.

Lays Yanık Patates Cips
1 hafta önce

Lays Mor Cips Çıktı

Lay's cipsten mor cips çıktı son tüketim tarihi de var ilgilenirseniz sevinirim yorumlarda bir kisi de aynı sorunla karşılaşmış. Lays yoğurt ve mevsim yeşillikli cips Tett:12.09.2023. 210s Urt:12.04 2023. 22:11 107gram bayağıdır alırım ama ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım Umarım düzeltirsiniz İ...

1 hafta önce

Lays Klasik İçerisinden Mor Cips

Lays klasik cips aldık. Marketten fakat içerisinden resmen mor ne olduğu belli olmayan bir cips çıktı hepsini direk döktük ilk defa basımıza geldi. Nasıl ulaşabilirim sizlere son tüketim tarihine de daha çok var geri dönüş sağlarsanız resimleri iletirim