Lays ile ilgili

Enes sonuçtan memnun

Enes
Enes 19 Mart 00:25
Lays Cips Tadı Ve Kokusu Kötü

2 gün önce cips Lays yoğurtlu ve mevsim yeşillikli cips aldım ve bugün cipsi açtım tadı ve kokusu yiyemedik çok kötü son kullanma tarihine baktık son kullanma tarihide geçmemiş 13.06.23 tarihi var ama kokusu va tadı çok kötü.

Lays Logo
Lays20 Mart 10:19
Enes
Enes21 Mart 21:21

Merhabalar Elimdeki cips alınıp incelenecek denildi arayan kişi yerin konumunu istedi ama cips gelinip alınmadı.

1 gün önce

Lays İçinden Böcek Çıktı?

Ben sürekli abur cubur stoğu yapan biriyim ve Lays markasının (yoğurt ve mevsim yeşillikleri) cipsini çok seviyorum ve sürekli alıyorum. Bugün bir paket Lays cipsini açtım, neredeyse bitmek üzereyken küçük bir cips üstünde yavru böcek gördüm. Yanlışlık veya kaza hayatın her anında olabilir. Bundan s...

Lays İçinden Böcek Çıktı?
1 gün önce

Lays Cips İçinden Bir Şey Çıktı

Lays yoğurt ve mevsim yeşillikleri cipsinin içinden cipse yapışık şekilde parça çıktı. Hamur gibi bir şeydi ve ne olduğunu anlamadık. Lays üreticilerinden yardım istiyorum. Cips paketinin fotoğrafını da ekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Lays Cips İçinden Bir Şey Çıktı
26 Nisan

Lays Yoğurt Ve Mevsim Yeşillikli Kötü Yağ Kokusu

Lays yoğurt ve mevsim yeşilli aromalı cips aldım. O kadar kötü bir tadı vardı ki, yağ kokuyordu ve tadı bir değişikti. Çok kötü. Lays eski bozuk yağlarla yapıyor büyük ihtimal. Bir daha almayı düşünmüyorum. Şikayette bulunmayı düşünüyorum. İnsan sağlığı bu kadar ucuz olamaz.

11 Mart

Lays Cipsten Çıkan Farklı Madde

Bugün 08.03.2023 tarihinde satın almış olduğumuz Lays marka yoğurt ve mevsim yeşillikleri aromalı cipsten ne olduğunu anlamadığımız bir şey cipse yapmışmış halde çıktı. Fotoğrafınıda çok net bir şekilde gözüküyor. Ne olduğunu anlayamadığımız için yemedik ve ziyan oldu

08 Mart

Lays Yoğurtlu Ve Mevsim Yeşillikli Cips

Lays yoğurtlu ve mevsim yeşillikli cips aldım. İçinden hiç hijyenik olmayan ip saç karışımı bir şey çıktı. Gerçekten insanların sağlığını etkiliyorsunuz ve bu durum için acil destek bekliyorum kim durumu açıklayacak acaba? Gerçi açıklayacak bir durum olamaz bu ne tatsız durum böyle bir dev markadan ...