Lays Cips Paketinden Tahta Çubuk Çıkması

Zehra
18 Eylül

Merhaba, Lays cips paketinin içinden kızarmış tahta çubuk çıktı. Çocuğum yerken dikkat etmeyip boğazına takılabilirdi. Lays Devamlı aldığımız bir ürün bu kadar dikkatsiz olunması bizi üzdü. Lays gibi bir firmaya yakışmadı. Bundan sonra tercihimiz olmayacak

Lays Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 5 sa 28 dk
Lays Logo
19 Eylül 10:12

Tüketicimiz ile görüşüldü, bilgilendirildi. Saygılarımızla, PepsiCo Türkiye İçecek: 0 850 281 44 99 Yiyecek: 0 850 281 33 55

19 saat önce

Yıllarca severek tükettiğimiz Lay's cipsin içerisinde ikinci defa sert 'ip vb.' malzeme, yani yabancı cisim çıktı. Ailecek severek tükettiğimiz ve Lay's kalitesindeki bir firmaya yakıştıramadığımız bu durumla ilgili olarak, firma yetkililerinden gerekli önlemlerin alınmasını temenni ediyorum.

Seda
2 gün önce

İçinden yabancı cisim çıktı. Beş yaşındaki çocuğumun boğazına takıldı, bu nasıl olur? Neye benzediği de belli değil. İçinden yabancı cisim çıktı. Lütfen biri cevap versin.

Gizem
2 gün önce

Severek tükettiğimiz Lays paketinin içerisinde kahverengi bir şey çıktı böyle bir firmanın bunu gözden kaçırıp müşteriye sunması gerçekten üzücü. Lays yememeye uzun bir süre devam edeceğim maalesef çok daha özen gösterin lütfen sonuçta bunu insanlar tüketiyor...

Lays Klasik Cipsi İçeriği

Mesut
4 gün önce

Lays klasik cipsinde gluten var mı acaba? Yoksa bilgilendirme sağlayabilir misiniz? İnternette farklı farklı yorumlar gördük ama sağlıklı bir cevap alamadık. Küçük çocuğum çölyak hastası bu konuda hakkında bilgi sahibi olmamız bizi çok mutlu edecektir.

Lays Uzun Ve Kısa Vadede Zararlı

Fatih
4 gün önce

İsrail ürünlerini araştırın, çocukları öldüren anasız babasız bırakan bombaların finansmanını katkı sağlamayın. Yarın bu insanlar yakanıza yapışacak. İsrail'in istediği vadedilmiş topraklara, Adana Diyarbakır Mardin Hatay illerimiz girmektedir. Coca-Cola ürünleri Procter gamble Nike Unilever Dori...

0 Yorum

Lays Şikayetvar üye markasıdır