24 Mayıs

Bugün Lays baharatlı cips aldım. Tadı bir garipti. Son kullanma tarihine bakınca tarihi geçmiş. Resmen insanları zehirliyorsunuz. Denetimde biraz daha dikkatli olun lütfen. Güvenerek sizden alıyoruz. Düştüğümüz duruma bakın. Fişini de çöpe attığım için gidip geride veremedim hem paradan hem sağlığımızdan oluyoruz maalesef.

Lays Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 4 sa 2 dk
Lays Logo
25 Mayıs 11:20

Tüketicimiz ile görüşüldü, bilgilendirildi. Saygılarımızla, PepsiCo Türkiye İçecek: 0 850 281 44 99 Yiyecek: 0 850 281 33 55

6 gün önce

Lays baharatlı cips paketinden çıkan şifreyi girmek istedim ama şifre yarıldı iki taraftan da okunmadı KazandiRio uygulaması kullanıyor. Uz ama şifre giremedim bu kaçtır böyle oldu. Yazmak istedim. Biraz daha dikkatli olunmasını. Rica ediyorum. Boş yok ama bizde şifre yok

Lays Kötü Çıkan Cipsler

1 hafta önce

Birkaç defadır aldığım Lays marka cips ile ilgili çok sıkıntı yaşıyorum, daha önce mevsim yeşillikli ile ilgili yaşadım. Şimdi de baharatlı olanın tadı çok kötü ve aşırı yağlı, bozuk gibi çoğu da ezilmiş ve ufalanmış oluyor. Bu yüzden yazmak istedim. Çok ciddi bir sorum var, çocuklar da yiyor sonuçt...

Lays Kötü Çıkan Cipsler

15 Ağustos

15 Ağustos 2023 saat 14.08 de BİM'den aldığım Lays baharatlı cipsten böcek çıktı. Yerken fark ettim bir daha Lays de almayacağım böyle bir şey beklemiyordum gerçekten. İnanamıyorum benim de başıma geldi. Lays'ten beklemezdim. Ürünün fişi numune resimleri var. Bu nedir.

Lays Fritolay Paracık Puanlarımı Kullanmama Destek Olmadı

11 Ağustos

Daha önce 2020 yılında Eskişehir'deyken Cips aldığımız market bize Fritolay şirketine ait cüzdanım uygulamasından kazandığım tl puanlarını kullanarak cips alıyordum. Daha sonra şehir dışına taşındım. O dönem her alımda 3 TL ekliyordu. 20 tane üst üste girerek 60 lira puanım oldu bir ara. Eklemeye ...

09 Ağustos

Dün akşam saatlerinde Kayseri/Melikgazi/Tacettin Veli Mahallesi Meqa Market'ten aldığım Lays Baharatlı Cips paketi içerisinde cansız şekilde kurt olduğunu fark ettik. İlk defa rastladığımız bu olay karşısında çok şaşkınız. Lays'i arayıp durumu bildirdik.

0 Yorum

Lays Şikayetvar üye markasıdır