Lanoche Shoes Mağdur Etmesi

31 Mart

Siparişlerimi verdim dekontu da attım normalde böyle hatalara düşmem ama dün yanıldım. Ertesi gün oldu mesaj attım ulaşamadım Instagram hesapları da kullanılmıyor. Bu insanların banka hesapları elimde, hesaplarına el konulsun istiyorum.

02 Nisan 01:52

Lanoches shoes adıyla pazarlama yapıp insanları yanıltan site, 2 gün sonra buuti shoes adıyla siteyi güncelledi. . Ramazan ayında günah haram dinlemeden insanları yanıltmaya devam ediyor

Ek
Ek

Lanoche Shoes Siparişim Teslim Edilmedi Paramı Geri İstiyorum

01 Ağustos

Lanocheshoes isimli Instagram ayakkabı satış hesabından 4 adet ayakkabı sipariş verdim. 600 TL IBAN attım ayakkabılarımı göndermediler. Mesajlarıma cevap vermediler. Paramı geri istiyorum. Bu olay aylar önce gerçekleşti hala cevap alamadım.

Lanoche Shoes Ayakkabıları Göndermiyorlar

05 Nisan

Lanoche Shoes Ayakkabıdan 2 çift Ayakkabı sipariş ettim ö** A**adına. 299 Tl gönderdim, parayı gönderdim, ayakkabıları göndermediler. Daha sonra başka numaradan mesaj attığımda beni engellediler.

Lanoche Shoes Lanocheshoes Ayakkabı Instagram

02 Nisan

Lanocheshoes ayakkabıdan Instagram sayfasından ayakkabı aldım ama parayı EFT olarak aldıktan sonra ürün göndermediler. Bugün sayfayı başka bir isim ile tekrar açmışlar. Buuti ayakkabı yeni ismi. Bu sayfaya yazdım onlardan biz aldık ama bir sürü şikayet var dedi. Hiç inandırıcı gelmedi aynı sözler ay...

Lanoche Shoes Lanocheshoes Ayakkabı Instagram

1 Yorum

Yasemin

Aynısını bende yaşadım sayfa hala buuti diye açık ve aktif. Kimse bir şey yapmıyor sayfa kapatılsa en azından daha fazla insanı kandırmazlar

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.