20 Haziran 2015

Lacoste Diyarbakır YKM'den Aldığım Ayakkabı!

Diyarbakır YKM mağazasından Lacoste marka ayakkabı aldım. 2-3 defa giydim, yapışkanları açıldı. Test sonucu red geldi. Ben bu ayakkabının nereden temin edildiğini, tekstil ve devriminin orijinal olup olmadığını, imalat durumu ve kalite standartları, benim ne kadar giydiğimin tespitini güvenerek aldığım YKM yetkililerinden tespit edip tarafıma bildirilmesini talep ediyorum. İlahi adalet aşkına yoksa hakkımı helal etmiyorum!

Ali 375 Okunma

Cevaplar

  • Ali 04 Temmuz 2015

    Lacoste ayakkabı alırken bir daha düşünün sakın yanlış bir karar vermeyin ayakkabıların çoğu hatalı firma da ilgi yok. 

  • Ali 03 Temmuz 2015

    Ben bir daha Boyner mağazası YKM den ayakkabı alırsam... ... ... . Olayın bu kadar haksızlığa pes

  • Ali 28 Haziran 2015

    Ben kediim Askeri personeli m mesaide 12 saat bot giyerim. İş yerine araçla gider gelirim. Ayakkabı aldığım günden itibaren 10 gün içinde yapışkan ları açıldı. Firma beni suçlu buldu çok üzüldüm. Ben inancım tamdır ki firma iyi inceleme neticesinde sonucu teşhis eder. Ama ben bu itilaf çözüme kavuşmazsa ayakkabı Lacoste nın olsun almıcsm. Çok küçük maaşımla takdirlerini öderim. o kadar haksızlığa sitem ettim

  • Ali 27 Haziran 2015

    Diyarbakır YKM den aldığım Lacoste marka ayakkabı ile ilgili Lacoste firması bana cevap yazmıştır. Cevaben bizim yaptığımız test sonucunda herhangi bir hatanın bulunmadığı nı beyan etti. Peki Diyarbakır Forum Aydın Boyner mağazası ndaki lacost marka bazı seri sıfır ayakkabıların da yapışkanları açılmış. 

  • Ali 27 Haziran 2015

    Ben Sadece ilgi ve alakasından YKM ye teşekkür ediyorum. Lacoste den her kes şikayetçi bende düştüm. Kendimi resmen yanıltılmış hissettim

  • Ali 27 Haziran 2015

    Peki sizin şu an benzer seri sıfır ayakkabıların da aynı yapışkan açılmalarını Ben gördüm. Niçin kabullenmek istemediğini zî anlamadım. Ben iddia ediyorum bu sıfır ayakkabıların da yapışkanları nı ben mi açtım

  • Ali 26 Haziran 2015

    Diyarbakır YKM den aldığım Lacoste marka ayakkabı 2-3 kez giymeden ayakkabının yapışkanları açıldı. Bağlı bulunan firma yadistribütörlüğü ayakkabıyı inceleyip red. Vermiş. Bana test sonucunda ayakkabı nın kasten mi yapışkanları nın açıldığı yoksa coğrafik koşullar mı rapor edilmesini talep ediyorum. Ne yazık ki firma bana dönüş yapma nezaketinde dahi bulunmadı. Ne de olsa güçlüdürler. Müşteri memnuniyeti ne me lazım mı bilmem. Ben bu haksızlığa sitem ettim Sadece para falan boş haksızlığa sitem ettim. Çoooook yazık

  • Ali 24 Haziran 2015

    Diyarbakır YKM den aldığım Lacoste marka ayakkabı 2 defa giydim yapışkanları açıldı. Bu Hafta Diyarbakır'daki tüm orijinal Lacoste ayakkabı satan mağazaları gezdim. Benim aldığım Lacoste ayakkabı nın serilerindeki sıfır ayakkabı larda çoğunlukla aynı yapışkan açılmalarını gördüm. Ben mağdur oldum. YKM ilgilendi ancak Lacoste firması distribütör ü ayakkabıya ilgilenmeden red verdi. Üzüldüm. Bilirkîşi tayin ederseniz birlikte bu durumu size ispat ederim. Bu kadar emin konuşuyorum.

  • Lacoste Temsilcisi23 Haziran 2015

    Sayın Müşterimiz, Söz konusu şikayetinize istinaden merkezimize göndermiş olduğunuz ürünümüz Müşteri Hizmetlerimiz tarafından incelemeye alınmış ve üründe ortaya çıkan problemin nedenleri üzerinde araştırma yapılmıştır. Araştırma neticesinde, söz konusu şikayete neden olan üründe, ürünümüzden kaynaklanan bir problem olmadığı görülmüştür. Sürekli müşteri memnuniyetini önde tutan ve uygulayan firmamız ürünü iade alamayacağını üzülerek tarafınıza bildirmek isteriz. Saygılarımızla Lacoste Müşteri Hizmetleri

  • Ali 20 Haziran 2015

    Diyarbakır YKM mağazasından Lacoste marka spor ayakkabı aldım. 2-3 kez giymeden yan yapışkanları açıldı. Ben ayakkabıyı YKM ye güvenip aldım. Ancak Lacoste firması gidilmemiş ayakkabı ya hata sizin dedi Ben YKM yetkililerinden memnuniyet açısından bir iletişim bekliyorum

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön