Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Kwai ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Kwai Davet Kodu Yerine Başka Kod Yazamıyorum

Muhammed
Muhammed 29 Kasım 2022 20:49

Kwai ekibi ben 3 4 aydır Kwai kullanıyorum ve 100'e yakın davet yaptım sürekli uygulamanıza girip geziyorum tek sorunumuz var günlük 1 TL limit çekmek istemiyorum sizden ricam günlük limitimi 500TL yapmanızı istiyorum. Tek sorunum bu lütfen yardımcı olun. Kwai ekibi davet kodum hesabım _m**.

Kwai Logo

Kwai Logo
Kwai02 Aralık 2022 04:49

27 Aralık 2022

Kwai Davet Kodum Yok

Kwai arkadaş devet kodum yok davet edemiyorum. Ettiklerimde eklenmiyor bunu nasıl düzelte bilirim bunu hakkında bilgi istiyorum. Rica etsem yardımcı olur. musunuz. Bağlantı kodum yok ilk indirdiğim den beri böyle yardımcı olursanız sevinirim. Bu konu hakkında

19 Aralık 2022

Kwai Hesap Bakiyesi Ve Davet Kodu!

Yaklaşık 15 gün oldu uygulamayı indireli fakat bakiyem 0 davet kodu gönderdiklerimde kod bile görülmüyor irtibat kura bileceğimiz bir yer bile yok canlı destek yazıyor oda saçma sapan bir şey yardımcı ola bilecek bir yer yok çok saçma bir uygulama gibi geliyor bana neden kimse yardımcı olmuyor.

• profile
1 Destekçi
04 Aralık 2022

Kwai Video İzleme Ödülü Ve Davet Ödülü

Kwai uygulamasından davet kodu gönderdim ama gelen paralar aktarılmadı deniliyor lütfen yardımcı olur musunuz davet ettiğim kişiler video izliyor ama bana tekrar çekilemedi yazısını görüyorum arkadaşlarım kodu kullandığı için gelen parada çekilemedi deniliyor sorunumun giderilmesini istiyorum

Kwai Video İzleme Ödülü Ve Davet Ödülü
  • profile
1 Destekçi
01 Aralık 2022

Kwai Para Hesaba Yatırılmıyor

Arkadaşımı davet ediyorum ama kendisi benim davet kodumu giremiyor bir başka kişiyi davet ediyorum yine aynı hatayı veriyor ve aynı şekilde parayı banka hesabıma yatıramıyorum. Bilgilerim doğru olmasına rağmen ısrarla kabul etmiyor. Bu nasıl bir iş bir an önce yardımcı olursanız sevinirim.

29 Kasım 2022
Yusuf sonuçtan çok memnun

Kwai Günlük Az Limit Çekme

Merhaba kwai ekibi ben 3 4 aydır kwai kullanıyorum ve 300 350 davet yaptım sürekli uygulamanıza girip geziyorum tek sorunumuz var günlük 50 TL limit ç...

Kwai Günlük Az Limit Çekme