Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Kütahya Porselen ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Kütahya Porselen Kalitesizliği

Merve 05 Ocak 01:44

Trendyol'da Kütahya Porselen yemek takımı aldım. Kargom geldiğinde bir çok üründe siyah noktacıklar gördüm ve geçmeyecek şekilde hatalı ürünler. Trendyol ®, satıcı ile iletişime geçmem gerektiğini söyledi. Satıcıya sorduğumda ise tedarik edemeyeceklerini her üründe öyle hatalar olduğunu söyledi. Bu nasıl bir bir açıklamadır. Ben indirim kuponum ile aldım ve iade edersem tekrar o fiyata alamayacağım. O kadar para veriyoruz fakat bir değişim vs yapamıyorlar. Müşterileri mağdur etmekten başka bir şey değil bu. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

12 Şubat 15:23

Trendyol'dan Kütahya Porselen yemek takımı aldım. Gelir gelmez üretim kaynaklı hatalar var diye bildirdim bir türlü bana tedarik yapılmadı. 6 kisilik bir takımda 5 servis tabağında da hata varsa satmayın böyle bir ürün bu nasıl bir saçmalık nasıl bir marka. Alırken on kere düşünün!

20 Ocak 17:35

Trendyol'dan Kütahya Porselen satıcısından 6 kişilik yemek takımı aldım. Ürün elime ulaştığında ise ürünlerin bazılarında geçmeyecek şekilde siyah noktacıklar vardı. Değişim istediğim de tedarik edilemeyeceği iade etmemi söylediler. Ben iade etsem şu an stok yok yenisini de alamam. Trendyol ayrı Kütahya Porselen ayrı oyalıyor. Ürünlerin tedariğini bile yapamıyorlar. Kütahya porselene mail attığımda ise Trendyol müşteri hizmetleri ile iletişime geçmem gerektiği söylendi. Sürekli bir oyalama insanları böyle mağdur edemezsiniz. Tüketici Hakları'na ve gereken yerlere şikayetlerimi yapacağım.

10 Ocak 02:08

Kütahya porselenden 6 kişilik yemek takımı aldım ve bir çok ürün kusurlu geldi tabaklarda siyah geçmeyecek noktalar var. İletişime geçtim ve bana bütün ürünlerde böyle hatalar olabileceğini söylediler. Fakat bütün servis tavırlarında aynı hata olması küçük bir hata değildir. Tedarik edilemiyor ve stok bitmiş, ben mağdurum bir daha asla bu markadan alışveriş yapacağımı sanmıyorum. Kütahya Porselen resmen kalitesiz ürün satıyor.

Kütahya Porselen05 Ocak 08:48
Kütahya Porselen10 Ocak 11:22
Merve11 Ocak 00:09

Mail olarak attım ve hala bir dönüş olmadı. Ben böyle ilgisiz marka görmedim kusurlu ürünleri tedarik etmek neden bu kadar zor kaç gündür uğraşıyorum. O kadar beğenerek aldım ve iade etsem stok yok tekrar alamayacağım. Resmen mağdur edildim.

Kütahya Porselen11 Ocak 08:58
Merve18 Ocak 19:40

Mail atalı günler oldu fakat dönüş sağlanmadı. Böyle bir marka bu kadar sorumsuz olamaz. Resmen mağdur oldum.

Kütahya Porselen19 Ocak 09:03
Merve21 Ocak 10:48

Trendyol'dan aldım diye ilgilenilmiyor. Trendyol ayrı oyalıyor marka ayrı bir daha alışveriş yapmam asla. Alışveriş yapacaklar da bir kere daha düşünsün.

Kütahya Porselen24 Ocak 14:34
Merve01 Şubat 18:01

Beni arayıp daha sonra WhatsApp'tan iletişime geçildi fakat e ticaret sitesinden alışveriş yapıldığı için ilgili bölüme yönlendiriyoruz dediler ve bir daha dönüş yapmadılar. Haftalardır oyalamaktan başka bir şey yapmayan bir marka. Böyle bir saçmalık olamaz. Alışveriş yaparken bir değil on kere düşünmeli. Kalitesiz 6 servis tabağının 5inde üretim kaynaklı hata olan ve bir türlü tedarik edemeyen bir marka tercih edilmemeli.

29 Haziran 2022

Kütahya Porselen Aldatmacası Zaman Geçiriyor.

Hepsiburada sitesi üzerinden Kütahya Porselen marka porselen fincan takımı aldık. Ürünler mat siyah. Geldiğinde iki adet tabak ve 1 adet fincanda beyaz benekler lekeler olduğunu ilettim. Parça gönderimi sağlanacak denildiği için ürünleri kullandık. 14 gün olmasına parçalar kargolanmadı. Ürünleri kul...

05 Şubat

Kütahya Porselen Kalitesizlik Hatalı Ürün

Geçen hafta Kütahya Porselen markasının Next Level mağazasından bone olympos yemek takımını aldım almak isteyenlere fikir olması açısından yazıyorum. Ürün kesinlikle çok kalitesiz görseldeki ile alakası yok. Bir sürü parçada hata var hem filelerinde hem de porselende lekeler var. Görevli personel bu...