Kuryenet Kredi Kartı Teslimat Sorunu

Banka bana takip numarası iletmedi. Mobil bankacılık üzerinden takip ediyorum. Beni ararsanız sevinirim.
Axess kredi kartım 1aydan beri teslim edilemedi. Telefonla da ulaşmak ne mümkün. Dağıtıma çıktı teslim edilemedi. Bu tam bir dalga geçmektir. Yapamıyorsanız bırakın bu işleri. Bankayı arıyorum. Adresi güncelledim gene yok gene yok. İnsanlarla dalga geçiyorsunuz.
Yapı Kredi Kredi kartım için kurye netten size ulaşamadık mesajı alıyorum. 2 kez uğrama yapıldığı bilgisi paylaşılıyor. Evde beklememize rağmen size ulaşamadık mesajı iletiyorlar. Gelen giden yok. Muhatap bulamıyoruz. Adresleri belli değil. Şikayetçiyim
Adresiniz yok, muhatap olacağımız birisi yok, kargo takip numarası yanlış diyor, Ziraat Bankası müşteri hizmetlerini arıyorum kargo numarasını hep aynı söylüyor. Kredi kartım nerede! Kaç gündür mağdur oldum bunun nedeni ne! Sizin gibi firma mı olur. Kuryenet kapatılsın.
Kartım gelmedi. Evde olduğum halde adrese ulaşılamadı, demişler. 10 gün oldu ama hala kartım gelmedi. Müşteri hizmetlerini arıyorum, bağlanamıyorum. Şikayetçiyim. Bu nasıl bir firmadır, hiç memnun değilim. Firmayı en kısa sürede şikayet edeceğim. Ben kuryelerin keyfini bekleyemem.
Denizbank kredi kartım Kuryenet aracılığıyla gelecekti Şubat ayında gelmesi gereken kart hala gelmedi. Bu sorumsuz anlayışı esefle kınıyorum. İş adresime getirilmesini istemiştim. Benim olmadığım bir gün aradılar iş yerinde olmadığımı daha sonra getirmelerini söyledim bir daha da gelmedi. Konuyl...
Adreste olduğum halde adreste olmadığım bildirilmiş. Özellikle iş yerine istedim. Telefonda müşteri temsilcisi yok, bilgi alacak kimse yok. Şube telefonu yok, ilgilenen yok. Bu sadece İzmit için mi geçerli yoksa herkesi mi mağdur ediyorsunuz? Kredi kartımın bir an önce adresime teslimini istiyorum.