Kuryenet ile ilgili
  •   Çözüldü

Kuryenet Kredi Kartı Teslimat Sorunu

Şeyma
Şeyma 22 Mart 11:46

Adreste olduğum halde adreste olmadığım bildirilmiş. Özellikle iş yerine istedim. Telefonda müşteri temsilcisi yok, bilgi alacak kimse yok. Şube telefonu yok, ilgilenen yok. Bu sadece İzmit için mi geçerli yoksa herkesi mi mağdur ediyorsunuz? Kredi kartımın bir an önce adresime teslimini istiyorum.

Kuryenet Logo
Kuryenet22 Mart 12:20
Şeyma
Şeyma22 Mart 12:48

Banka bana takip numarası iletmedi. Mobil bankacılık üzerinden takip ediyorum. Beni ararsanız sevinirim.

Kuryenet Logo
Kuryenet22 Mart 16:16

15 saat önce

Kuryenet Dağıtım Hakkında Şikayet

Axess kredi kartım 1aydan beri teslim edilemedi. Telefonla da ulaşmak ne mümkün. Dağıtıma çıktı teslim edilemedi. Bu tam bir dalga geçmektir. Yapamıyorsanız bırakın bu işleri. Bankayı arıyorum. Adresi güncelledim gene yok gene yok. İnsanlarla dalga geçiyorsunuz.

• profile
  • profile
2 Destekçi
15 saat önce

Kuryenet Dağıtım Şikayeti -

Yapı Kredi Kredi kartım için kurye netten size ulaşamadık mesajı alıyorum. 2 kez uğrama yapıldığı bilgisi paylaşılıyor. Evde beklememize rağmen size ulaşamadık mesajı iletiyorlar. Gelen giden yok. Muhatap bulamıyoruz. Adresleri belli değil. Şikayetçiyim

Kuryenet Dağıtım Şikayeti -
19 saat önce

Kuryenet Kredi Kartım 3 Defa Gelmedi 3 Ay Oldu

Adresiniz yok, muhatap olacağımız birisi yok, kargo takip numarası yanlış diyor, Ziraat Bankası müşteri hizmetlerini arıyorum kargo numarasını hep aynı söylüyor. Kredi kartım nerede! Kaç gündür mağdur oldum bunun nedeni ne! Sizin gibi firma mı olur. Kuryenet kapatılsın.

1 gün önce

Kuryenet Kredi Kartı Getirilmemesi

Kartım gelmedi. Evde olduğum halde adrese ulaşılamadı, demişler. 10 gün oldu ama hala kartım gelmedi. Müşteri hizmetlerini arıyorum, bağlanamıyorum. Şikayetçiyim. Bu nasıl bir firmadır, hiç memnun değilim. Firmayı en kısa sürede şikayet edeceğim. Ben kuryelerin keyfini bekleyemem.

1 gün önce

Kuryenet 4 Aydır Kredi Kartını Ulaştırmadı

Denizbank kredi kartım Kuryenet aracılığıyla gelecekti Şubat ayında gelmesi gereken kart hala gelmedi. Bu sorumsuz anlayışı esefle kınıyorum. İş adresime getirilmesini istemiştim. Benim olmadığım bir gün aradılar iş yerinde olmadığımı daha sonra getirmelerini söyledim bir daha da gelmedi. Konuyl...