Kuryenet Deniz Banktan Gönderilen

29 Mayıs

63131382099a5 numaralı kurye paketim gelmedi. İki günde gelir denen paket 9 gündür hala gelmedi. Benim için çok önemli olan bu paket hala gelmedi. Müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız gibi görünüyor. Lütfen bana yardımcı olun, inanın yoruldum ve sinir hastası oldum. Lütfen dalgamı geçmiyorsunuz, bu benim için çok önemli bir konu. Teşekkür ederim.

Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 4 sa 43 dk
Kuryenet Logo
29 Mayıs 15:05

Kuryenet Kargonun Çok Gecikmesi

22 saat önce

Merhaba, Albaraka'dan aldığım Kredi Kartım yaklaşık 20 gündür Kocaeli Kandıra ilçesinde dağıtıma çıkmayı bekliyor. Kocaeli/Kandıra Kuryenet şubesinde bulunan kuryemin bir an evvel gelmesini istiyorum, aksi takdirde en kısa zamanda getirilmeyecekse iptal edilmesini istiyorum.

Ziraat Bankası Ve Kuryenet Hayal Kırıklığı

22 saat önce

Ziraat Bankası'ndan kredi kartımın yenilenmek üzere iptal edildi ve yeni kart gönderimi için iki haftadır bekliyorum bir türlü gelmedi. Bankaya arıyorum Kuryenet'de diyor, orayı arıyorum gönderi takip numarası girdikten sonra telefon kapatılıyor. Acil olarak gelsin diyerek yenilenen kartım Ziraat Ba...

Kuryenet 460070534631 Kargo Takibi

2 gün önce

460070534631 kargo takip numaralı ürünüm gelmedi. 06/09/2023'ten bu yana bekletiliyor. Eğer dikkate alınmazsa ilgili mecralara başvuru yapılacaktır. Tam 20 gün oldu. Nasıl bir iş yaptığınıza dikkat edin. Ziraat Bankası gibi büyük bir banka, sizin gibi kuryelere iş veriyor. Kendi ayıpları.

1 Yorum

Ercan

Ben şikayete bulunan kişiyim yalan hiçbir şey çözülmüş değil benimle kimse irtibata geçmedi devletin üst kurumlarına şikayete bulunacağım inanmayı

Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 4 sa 43 dk