Kuryenet, Bayisi Olmayan Firma, Teslimat Yapamayan Firma

İlhan
12 Eylül 13:27

İş Bankası Maximum karta başvurdum ve kart onaylanarak tarafıma Kuryenet isimli merdivenaltı bir firmaya verilerek tarafıma yollanmak istendi. Kuryenet adres bilgilerimin banka tarafında doğru verilmediğini beyan ederek kartı tarafıma ulaştırmıyor. İş bankasını aradığımda adresini firmaya tekrar ilettik aslında bir eksik yok ama tekrar yollayalım diyorlar ama bu kart yerinden kıpırdamıyor. Kart tarafıma 3 iş günü içinde ulaştırılmaması halinde İş Bankası ile olan tüm bağımı kesip başka bankaya geçiş yapacağım. Aslında kabahat Kuryenet'te değil kurumsal olan iş bankasının merdivenaltı bir firmayla çalışıp müşterilerini mağdur etmesi Çin'den ürün sipariş veriyoruz 1 haftaya geliyor Kuryenet sürekli yokuş yapıyor. Bu arada Kuryenet'e çok zorda olsa ulaştım siz zahmet etmeyin bayiniz nerede ben bayiden alabilirim dedim. Bayimiz yok cevabını aldım. İş Bankası yetkilileri yaptığım araştırmada herkesin Kuryenet'ten dolayı rahatsız olduğunu görüyorum ve hala bunlarla çalışıyorsunuz. İş Bankası müşteri hizmetleri bizim de yapabilecek bir şeyimiz yok demekten başka elinizden bir şey gelmiyor. Kartı belirtilen şubeye teslim etmek ne kadar zor olabilir.

13 Eylül 15:27 (Şikayetten 1 gün sonra)

Fibabanka Kartı Teslimatında Bitmeyen Bekleyiş

Enes
04 Ekim 14:53

Kuryenet Kartımı Bana Ulaştırmıyor

Yüksel
01 Ekim 12:00
"Ben teşekkürümü markaya değil, Şikayetvar'a ediyorum. Şikayetim yayınlandıktan sonra aynı gün içinde kartımın teslimatı yapıldı. İyi ki var, Şikayetvar."

Kuryenet Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İletişime Geçmemesi

Hıdır
01 Ekim 01:02

Kuryenet Kartımı Şubeden Alamıyorum: Adres Bilgisi Yok!

Osman
28 Eylül 00:16