01 Şubat 2014

Kuryenet Teslimat İçin Bir Türlü Gelmiyor!

Garanti'den aldığım kredi kartım 2 haftadır güya teslim edilecek fakat bir türlü gelemedi. Ev adresime gitmiş ben işteyken. Adresi değiştirmek için Kuryenet'i aradım tamam yarın gönderilecek dediler fakat gelmedi.

Tekrar aradım yarin gönderilecek dendi. Bugün cumartesi ve hala gelmedi aradım ne durumda diye cumartesi hizmet verilmiyormuş! Bugün ben kartımı almak istiyorum! Olmaz olsun böyle kurye! Ayrıca takip numaramı da bilmiyorum.

Ezgi 44 Okunma

Cevaplar

  • Kuryenet Temsilcisi04 Şubat 2014

    Merhaba Sayın TORUN; Gönderiniz 03/02/2014 tarihinde tarafınıza teslim edilmiştir.İyi günlerde kullanmanız dileği ile . Saygılar.

  • Ezgi 03 Şubat 2014

    Evet, an itibariyle 4. oluyor güya gönderilecekti bugün aradılar. bende eve kapattım kendimi. Dalga mı geçiyosunuz ?! Artık hiçbir şekilde affedilir bir tarafı kalmamıştır yaptığınızın. Ayıp yahu ! bari gelecek diye aramayın. Ayıp! Düzenimi bozdunuz.

  • Ezgi 03 Şubat 2014

    Gene yarın diyorsunuz yani ? Benim artık umudum kalmadı. Madem disiplinli bi şekilde işlemiyor kuryeniz o zaman adresinizi verin biz alalım ve mağdur olmayalım. Sürekli ertelemek yerine anında göndermeniz gerekmiyor mu ? Bu 3. erteleme oldu. Sürekli bir ileri tarihe atılıyor. İnsan faktörü demişsiniz ama ben hergün aramaz zorunda değilim, kapılarda beklemek zorunda da değilim. Ben sizin yüzünüzden heran gelecek diye işlerimi yapamıyorum. Nasıl bir profesyonelliktir bu? Ben sizi profesyonel çalışan bir firma olarak görmüyorum. İyi ÇALIŞMALAR (!)

  • Kuryenet Temsilcisi03 Şubat 2014

    Merhaba Sayın TORUN; İnsan faktörü nedeniyle nadiren de olsa istenmeyen durumlarla karşılaşabilmekteyiz. Gönderinizin teslimatında yaşanan problemden dolayı acentemiz adına özür dileriz. Konu hakkında acentemize gerekli uyarılar yapılmıştır. Gönderiniz 04/02/14 tarihinde adresinize gönderilecektir. Belirttiğimiz tarih sizin için uygun değilse, lütfen başka bir tarih belirleyerek aynı mail üzerinden tarafımıza dönüş yapınız. Bilginize sunar, iyi günler dileriz

  • Ezgi 01 Şubat 2014

    Eskişehir kuryenet bu arada

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön