14 Şubat 2013

Kuryenet Kredi Kartımın Nerede Olduğu Belli Değil!

13 şubat 2013 tarihinde kuryeci arkadaş kartımı getirmiş fakat ben muhasebe bürosunda işler yoğun olduğu için dışardaydım gelen arkadaş patronuma vermemiş kartımı bunun üzerine patronumda yarım saat sonra geleceğimi söylemiş arkadaş dün gelmedi bugünde bekliyorum bu saate kadar dışarda işlerim var bu yüzden yapamıyorum.

Müşteri hizmetlerini arıyorum kuryemin suan nerde olduğunu bilen yok herkez farklı bişey söylüyor dağıtımı yapan arkadaşa ulaşmak istiyorum fakat ulaşmamam için bin bir türlü bahane buluyorlar diyorum telefon numaramı verin o arasın hala arayan yok sadece kayıt yaptık yarın için diyorlar yarın bütün gün yine ofiste olmam gerekiyor yani çok sınırlıyım bi açıklığa kavuşturalım.

Aydın 473 Okunma

Cevaplar

  • Kuryenet Temsilcisi19 Şubat 2013

    Merhaba Sayın Bulut, Teslimat kurallarına uygun olarak 18/02/2013 tarihinde gönderiniz şahsınıza teslim edilmiştir. İyi günlerde kullanmanızı diler, saygılar sunarız. Kuryenet Müşteri Hizmetleri

  • Aydın 18 Şubat 2013

    ben derdimi anlatamıyorum herhalde yada sizin anlayışınız kıt benim derdim dağıtımda olması değil bir haftadır dağıtımda zaten kartım BANA GELMİYOR. dağıtımda demeniz neyi değiştiriyor sizden ricam su getiren kuryeci arkadaş bana ulaşsın sadece.yada bana numarasını verin ben ulaşayım.cuma günü gelmediği bir yere nasıl yerinde yoktu diye açıklama getiriyor bunu kensine sorayım. bukadar yalancı olunmaz.bütün gün sizi bekliyorum bir haftadır .sabahatan akşama kartım gelecek diye bekliyorum.tek bir şey istiyorum bu dağıtımdaki arkadaş bana ulaşşın yoksa geldiğinde hiç te iyi şeyler olmucak psikolojimi bozdunuz.buna cvp istiyorum.gerekli her yere şikayetimi sürdürmeye devam edicem ve allah sizin gibi kurye firmasını kimsenin başına vernesin.kanser edersiniz çünkü.

  • Kuryenet Temsilcisi18 Şubat 2013

    Merhaba Sayın Bulut, Gönderiniz bugün adresinize ulaştırılmak üzere dağıtımdadır. Şayet bugün teslimatınız sağlanamazsa 19/02/2013 de adresinize yeniden çıkış yapılacaktır. Belirttiğimiz tarih sizin için uygun değilse, yeni bir tarih belirleyerek, lütfen aynı mail üzerinden tarafımıza dönüş yapınız. Bilginize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla... Kuryenet Müşteri Hizmetleri

  • Kuryenet Temsilcisi15 Şubat 2013

    Merhaba Sayın Bulut, Vermiş olduğunuz bilgi kayıtlarınıza ulaşmamız için yeterli değildir. Lütfen - elinizde mevcut ise - gönderi takip numarasını, tam adınızı, açık adresinizi ve irtibat telefonunuzu bize iletiniz. Sizden gelecek bu bilgiler doğrultusunda gönderinizi takip edebilir ve size yanıt verebiliriz. Bilginize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla... Kuryenet Müşteri Hizmetleri

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön

Giriş Yap