07 Şubat 2014

Kuryenet Kredi Kartımı Teslim Etmiyor!

05/02/2014'de tarafıma ve adresime gönderilmek üzere gelen kartı Kuryenet yetkilileri adresimde olmadığımı söyleyerek geri tarafıma ulaşmadan götürmüşler ve ben bunu Kuryenet'i aradığımda Y**** bey diye bir temsilciden öğreniyorum.

Gelen kuryenin adresde olmadığımızı ileri sürdüler şunu belirtmek isterim ki bu adres bir kurum ve sabah 9 akşam 6'ya kadar açık bir kurum, adreste bulamamalarının imkanı yok. 700 kodlu kurye benim adresde olmadığım gerekçesiyle kartlarımı teslim etmemiş olup 3 gündür mağdur etmiştir.

Acil kartlarımın adreste olduğumdan sürekli bana ulaştırılması konusuna yardımlarınızı rica ederim...

Seda 40 Okunma

Cevaplar

  • Kuryenet Temsilcisi10 Şubat 2014

    merhaba Sayın Oğuz, Gönderi yarın adresinize teslimatı sağlanacaktır saygılasr

  • Seda 10 Şubat 2014

    İyi calismalar. Kuryenet yetkilisi yakup bey ozur dileyerek bana pazartesi teslim ettircegini soyledi , bugun sabahin dokuzunda yine aradim donecegiz dediler, donulmeyince tekrar aradim sizi aricaz dediler. Hulya hanim beni aradi fakat carsamba gunu dagitima ciktigini ve bakit yetmediginden teslim edilmedigini soyledi. Yine farkli bir bahane uretildi.persembe cuma ve bugune nolduda teslim yapilmiyor. Sikayet var ekibinden rica ediyorum kartlarim artik bugun teslim olsun. Lutfen.

  • Kuryenet Temsilcisi10 Şubat 2014

    Merhaba Sayın Oğuz, Konu gönderiniz için ilgili acentemiz bilgilendirilmiştir. Tarafınıza bilgisi sağlanacaktır. Bilginize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla... Kuryenet Müşteri Hizmetleri

  • Seda 07 Şubat 2014

    bankamıza bugun sizden sonuc alamayınca yönlendrme istedik, bankaya geldıgını kimseyi bulamadıgını söyleyen kuryenet personelinden şikayetciyim, çarsamba elime gelmesi gelen kart bana teslim edilmedi ve ben 1 hafta geç alıcam, ayrıca telefona çıkan arkadasınız pazartesi teslim edilceğini sölemişti siz simdi salı gunune attınız. ben pazartesi günü 10/02/2014 de 1 hafatdır il içerisinde bekleyen kartımın teslimi konusunda şikayet var ekibinden destek istiyorum

  • Kuryenet Temsilcisi07 Şubat 2014

    Seda hnm, Kartınız bankadan gelen talimata istinaden 11/02 tarihinde AKBANK KOPRUBASI şubeye teslim edilecektir. Bilginize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla... Kuryenet Müşteri Hizmetleri

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön