19 Ekim 2016

Kuryenet Daha Ne Kadar Bekleyeceğim?

906***760 no.lu takip numarası, e** e** g** adına kayıtlı gönderim hala gelmedi. Ne kadar daha evde bekleyeceğim? İşim gücüm var benim, eve hapsolmak zorunda mıyım ben?

Eyüp 190 Okunma

Cevaplar

  • Eyüp 20 Ekim 2016

    Çalışıyorum çünkü işteyim evde oturup sizi mi bekleyeceğim randevu alfım dün için ben ona göre program yapıp izin aldım evde yoksunuz dıyosunuz bıde şaka mısınız Allah aşkına siz

  • Kuryenet Temsilcisi20 Ekim 2016

    Eyup Bey; ilgili gönderinizin bugun adresınıze ugraması gerceklesmıs olup tarafınıza ulasmadıgından teslımat gerceklesmemıstır saygılarımla

  • Eyüp 20 Ekim 2016

    906284109760 takip nolu Eyüp ensar gör adına kayıtlı kuryem 19.10.2016 tarihinde yani bugün elime ulaşıcaktı iş yerinden izin alıp sabahtan beri evdeyim başka da zamanım yok bugün getirmediler arıyorum sizi arayacaklar acenteye bildirdik falan gilan hikaye anlatıp duruyorlar ben böyle rezillik görmedim sabahtan beri onları bekliyorum yaa şaka gibi izin aldım işyerinden iznimi evde geçiriyorum sayelerinde arayan yok en az 10 kere aradım adam akıllı bir şey diyen yok

  • Eyüp 20 Ekim 2016

    Kimse ne geldi ne de aradı mesai saati bitene kadar oyaladınız beni yok 6 ya kadar arıvaklar sizi bekleyiniz bu arada her saat bası arıyorum ben onları saat 6. oluyor arayan soran yok çağrı merkezi kapattı hadi ehvalllah ben izin günü de evde mal gibi beklemiş geçiriyim ama elime bir şey ulaşmadın harika bir firma yani gerçekten allah belanızı versin

  • Eyüp 19 Ekim 2016

    Zaten sürekli ben arıyorum arayan soran yok beni o kurye bugün benim elime ulaşacak bitti bu kadar kayıtlarda var görüşmemiz kartım bugün gelicek kesin mi dedim kesin dediniz

  • Eyüp 19 Ekim 2016

    Aynı şeyi neden söyleyip duruyosunuz bana diyorum ki bugüneydi randevum benim planımı ona göre yaptım ben neyi anlamıyosunız bana o kart bugün gelecek

  • Kuryenet Temsilcisi19 Ekim 2016

    Merhaba Eyüp Bey; Konu gönderiniz hakkında bölge dağıtım yapan acentemize gerekli bilgilendirme yapılmış olup en kısa sürede randevu alınarak teslimatınız sağlanacaktır. blg syg

  • Eyüp 19 Ekim 2016

    Daha ne randevusu buguneydi zaten benim tandevum

  • Kuryenet Temsilcisi19 Ekim 2016

    Merhaba Eyüp Bey; Konu gönderiniz hakkında bölge dağıtım yapan acentemize gerekli bilgilendirme yapılmış olup en kısa sürede randevu alınarak teslimatınız sağlanacaktır. blg syg

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön