Sema sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Airfryer'ın Hızlı Aşınması Ve BİM'in İlgisizliği

28 Ekim 2024 14:24

BİM den 2000 TL'ye Kumtel in dijital fastfryer XL yani Airfryer yağsız fritözünü aldım. Sayılı kullandım, kirli bırakmadım, sadece bulaşık deterjanı ile yıkadım başka aşındırıcı madde kullanmadım. Yağçöz bile sıkmadım. Ama daha kırkı çıkmadan yapıştırmaya başladı. Alttan da soyulmalar oldu. Kumtel pişmanlık. BİM e gidip sordum sadece satıyorlar garantiymiş tamirmiş iadeymiş gerisine bakmıyorlar bile. Kutusu fişi her şeyi duruyor. Ben şimdi servisi nereden bulacağım nasıl götüreceğim de yaptıracağım. Uzak da bayağı. Bir daha da tercih etmem bu markayı bir mağdur olarak.

28 Ekim 2024 14:45 (Şikayetten 21 dakika sonra)
Sema
11 Aralık 2024 10:26

Ev taşıdığımız için güncelleme yapamadım bir türlü. İç ızgara yapıştırıyor diye yeni ızgara gönderdiler. Daha ilk pişirmede o da yapıştırdı. Belki hatalı ürün olabilir dediniz, kontrol edip yolladığınız ürün de mi hatalı. Lütfen bu markayı terci*h etm*yin paranıza yazık. Kutuya koydum fişi her şeyi duruyor. Mağduriyetimi çözün iade talep ediyorum.

Sema
26 Ocak 10:24
Kumtel Airfryer'ın Hızlı Aşınması Ve BİM'in İlgisizliği

24 Ocak 2025 Cuma günü saat 14.30 da aradılar ve ürün görseli istediler. Görselleri attım birazdan sizi arayacağız dediler ve hala arayacaklar. Resmen dalga geçiyorlar. Kumtel in hiçbir ürününü alma. Yın. Hem sorun yaşıyor. Sunuz hem de çare bulamıyor. Sunuz. Diğer markalarda iletişime geçilir çözüm sunulur. Bunlarda yok. Kasım 2024 de aldım ürünü hala çözüm yok.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2023 16:20
Mustafa sonuçtan çok memnun

06 Mart 2024 12:31
"Ürün yenisi ile değiştirildi. Teşekkür ederim."
Kumtel Fastfryer Servis Sorunu
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2023 01:38
Fatih sonuçtan çok memnun

Fatih
02 Eylül 2023 22:44
"Firma tarafından arandım. Arızalı parçanın değişimini yapacaklarının taahhüdünü verdiler. Hızlı geri dönüş için teşekkür ederim"
Kumtel Kategorileri