Toplam çözüm sayısı
..
Kucoin ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü
Yeni karşılaştırma
ile

Kucoin Ticaret Kodumu Unuttum

800görüntüleme
Mehmet
Mehmet 09 Aralık 2021 02:43

Merhaba de kucoin de Ticaret kodumu unuttum ve Yeni kod almak istedim. Güvenlik bölümünden Ticaret kodumu unuttum bölümünü tıklayarak gerekli bilgileri eksiksiz bir şekilde defalarca gönderdim ve bana e-mail ya da mesaj yoluyla dönüş yapılacağı söylendi Ama herhangi bir dönüş yapılmadı. Bütün istenen yönergeler yerine getirmeme rağmen hiçbir şekilde dönüş yapılmadı. Bu nasıl bir borsa anlamadım

Gelişme
Gelişme

16 Aralık 2021 13:23

Ticaret şifremi unuttum defalarca belge kimlik para gönderme geçmişi diğer borsadan gönderdiğim geçmiş bilgileri ne istedilerse gönderdim ama hala yok güvenlik nedeniyle söyle böyle sudan bahanelerle ticaret şifremi yenilemediler ne saçma bir borsaymış bana yapılan dönüşler İngilizce çeviri yapıyorum ama anlamıyorum Türkçe destek yok kukcoin müşteri temsilcilerinin bana düzgün bir şekilde yardımcı olmalarını rica ediyorum

09 Aralık 2021 23:34

Merhaba ben kucoin de Ticaret kodumu unuttum gerekli bilgilerin hepsini yönergenin tarif ettiği şekilde girmeme rağmen hala Ticaret kodum onaylanmadı bana mesaj göndermişler mail ile onaylayamıyorlarmış hassas içerik miş saçma sapan bahaneler bu belki 10 seferdir denememe rağmen herhangi bir sonuç alamadım müşteri temsilcisi destek birimleri çok zayıf saçma sapan cevaplarla karşıma çıkıyorlar Bana derhal yardım edilmesini istiyorum

Kucoin Logo
Kucoin09 Aralık 2021 03:36

Merhaba Mehmet Bey, Ticaret kodu sıfırlama talebiniz başarıyla onaylanmıştır. Ayarlar > Güvenlik > Ticaret kodu kısmından yeni ticaret kodunuzu belirleyebilirsiniz. Bilginize sunar, mutlu günler dileriz

Mehmet
Mehmet09 Aralık 2021 23:36

Hiçbir şekilde sorunum çözülmedi Yazdığınız sorun çözüldü mesajı da yalan Herhangi bir sorunum çözülmedi hala devam ediyor Bu nasıl yardımcı olma bu nasıl sorun çözme anlamış değilim Bana hala yardımcı olmadığınızı belirtmek isterim

Kucoin Logo
Kucoin10 Aralık 2021 00:17

Merhaba Mehmet Bey, Ticaret kodu tarafınıza e-posta ile ya da SMS ile gönderilmez. Talebiniz onaylandıktan sonra kendiniz girip ayarlar kısmından yenisini oluşturursunuz. Sistem üzerinde gerekli kontrolleri sağladığımızda halihazırda dün ticaret kodu sıfırlama talebinizin onaylandığını görüntülüyoruz. Ayarlar > Güvenlik > Ticaret kodu kısmından yeni ticaret kodunuzu belirleyebilirsiniz.

Mehmet
Mehmet10 Aralık 2021 00:51
Kucoin Ticaret Kodumu Unuttum

Burada dikkat derseniz eski şifreyi sonrasında yeni şifre oluşturma mı istiyor Ben eski şifremi zaten bilsem Yeni şifremi oluştururum Bilmem anlatabildim mi burada benden eski şifreyi istediği için işte mi veya şifremi değiştiremiyorum

Kucoin Logo
Kucoin10 Aralık 2021 01:00

Merhaba Mehmet Bey, Lütfen 1342059 oluşturmuş olduğunuz talep üzerinden size ilettiğimiz e-postaya yanıt sağlayınız. Bilginize sunar, mutlu günler dileriz

Mehmet
Mehmet10 Aralık 2021 01:03
Kucoin Ticaret Kodumu Unuttum

Bana gelen mail bu burada üzgünüz talebiniz reddedildi deniyor buna nasıl izah edeceksini

Kucoin Logo
Kucoin10 Aralık 2021 01:05

Merhaba Mehmet Bey, Birden fazla ticaret kodu sıfırlama talebinde bulunduğunuz ve ilk kodunuzu belirledikten 1 gün sonra tekrar ticaret kodu sıfırlama talebinde bulunduğunuz için talebiniz güvenlik prosedürleri nedeniyle reddedilmiştir. [email protected] adresine e-posta atarak ticaret kodunuzu sıfırlamak istediğinizi belirtirseniz teknik ekibimiz sizlerle ilgilenecektir.

0 Yorum

Yorum yazabilmek için ya da .
profile-icon
Yeni karşılaştırma
ile

Benzer Şikayetler

profile
  • 0görüntüleme
  • 3 hafta önce

Merhabalar ben kucoin borsasında ticaret kodumu unuttum ve herhangi bir işlem yapamıyorum. Daha önce kimliğim bir türlü doğrulanmadı, o şekilde de al sat yapabiliyorum diye uğraşmamıştım. Fakat şimdi ticaret kodunu yenilemek istiyorum ama kimlik doğrulaması istiyor. Yardımcı olur musunuz

Devamını oku
profile
  • 0görüntüleme
  • 22 Aralık 2021 22:11

Merhabalar ben kucoin borsasında ticaret kodumu unuttum ve herhangi bir işlem yapamıyorum. Yeni şifre ve kod almak istedim verilen direktifleri yerine getirirken İngilizce uyar alıyorum. Yol alamıyorum. Ama. Nasıl hesabımı aktif ve kullanılabilir duruma getirebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim...

Devamını oku
profile
  • 0görüntüleme
  • 07 Aralık 2021 14:19

Kucoin borsasında ticaret kodumu unuttum ve herhangi bir işlem yapamıyorum. Yeni şifre ve kod almak istedim verilen direktifleri yerine getirerek ama yine olmadı. Nasıl hesabımı aktif ve kullanılabilir duruma getirebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Devamını oku
profile
  • 0görüntüleme
  • 04 Aralık 2021 11:21

Merhabalar ben kucoin borsasında ticaret kodumu unuttum ve herhangi bir işlem yapamıyorum. Yeni şifre ve kod almak istedim verilen direktifleri yerine getirerek ama yine olmadı. Nasıl hesabımı aktif ve kullanılabilir duruma getirebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Devamını oku
profile
  • 0görüntüleme
  • 03 Aralık 2021 12:27

Kucoin borsasında ticaret kodunu unuttuğum için, alım satım yapmama izin verilmiyor, şifre yenilemek istediğimde ise güvenlik doğrulaması yaptırıyor. Tüm bunları yaptım, halen bir dönüş yok. Bu kadar ağır işlememeli, fırsatlar kaçıyor. Paramı transfer etmek istemiyorum, acil dönüş rica ederim. Hesap...

Devamını oku
profile
  • 0görüntüleme
  • 01 Aralık 2021 13:30

24 Kasım 2021 tarihinde Kucoin borsasına para aktardım. Kayıt olurken Ticaret Kodu vermiyorlar, işlem yapamıyorsunuz. Ticaret kodu almak için uzun süredir uğraşıyorum ancak alamıyorum. Sorry ile başlayan aynı e-postayı gönderiyorlar. Büyük ihtimalle bu yazının altına da benzer şeyi yazacaklar. Cep t...

Devamını oku
profile
  • 0görüntüleme
  • 29 Kasım 2021 18:47

Merhabalar ben kucoin borsasında ticaret kodumu unuttum ve herhangi bir işlem yapamıyorum. Altcoin alacağım fakat ticaret kodunu istiyor değiştirmeye çalıştım fakat değiştiremedim bir türlü bu yüzden Ticaret kodumu değiştirmek istiyorum yardımcı olur musunuz

Devamını oku
profile
  • 0görüntüleme
  • 26 Kasım 2021 17:51

Kucoin borsasından para çekme işlemi yapmak istiyorum. Çekmek istediğim cüzdan adresini ticaret kodunu ve SMS doğrulama şifresini girdiğim halde onayla butonu çalışmıyor. Uygulamayı kaldırdım tekrar kurdum şimdi de tüm bilgilerimi doğru girmeme rağmen giriş yapmıyor. Web üzerinden girmeye çalıştım h...

Devamını oku
profile
  • 0görüntüleme
  • 24 Kasım 2021 06:03

Merhabalar ben kucoin borsasında ticaret kodumu unuttum ve herhangi bir işlem yapamıyorum. Yeni şifre ve kod almak istedim verilen direktifleri yerine getirerek ama yine olmadı. Nasıl hesabımı aktif ve kullanılabilir duruma getirebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Devamını oku
profile
  • 0görüntüleme
  • 23 Kasım 2021 12:22

Ben kucoin borsasında ticaret kodumu unuttum ve herhangi bir işlem yapamıyorum. Yeni şifre ve kod almak istedim verilen direktifleri yerine getirerek ama yine olmadı acilen işlem yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? Geçici ticaret kodu istiyorum.

Devamını oku